Efnan_Meva Kızlar sonucum bugün çıktı çok şükür temiz…. Cinsiyeti de öğrendik,bir oğlum vardı belirtiler erkek yönündeydi ve erkek hissediyordum ama kız miş 3 aydır Allahtan hayırlısı hangisiyse o gelsin diye dua ettim çok mutluyuz 🩷🧚♀️🤲🙏🥰
Efnan_Meva Kubra9626 Ekşi canım çekti hep oğlumda da aynıydı. Kusma olarak bu hamilelikte daha fazla en son bugün sabah oldu yani😁 Yüzde sivilce oluşmaya başladı. Hepsi bu kadar 😁🙈
Efnan_Meva Kubra9626 Ama aklıma gelmişken benim kanımca en büyük belirti, Kontrolde bebeğin kalp atışının kaç olduğu… Şöyle ki 140 altı erkek 140 üzeri kız deniliyor okuduğum üzere hurafe değil… Bizimde 150 çıkmıştı kalp atışları bebeğimizin🧚♀️
Efnan_Meva Pnrazz Allahim isteyen bakabilecek herkese versin, Devamlılığı da sağlıcakla olsun inşallah 🤲🙏
Mmehtappp gunesveguney ya ben dün kan verdim ama kaç haftaliksin diye sordu âdet tarihine göre 10+2 dim ama ultrasona göre bebiş 11+0 di bende 11 haftalık dedim sorun olur mu
Mmehtappp Efnan_Meva canım benim hayırlısı olsun vallahi çok sevindim bende dün kan verdim inşallah bı sorun çıkmaz
gunesveguney Mmehtappp yok canım sorun olmaz bence, 10+3 te verdim bende. Bana gelen hemşire ultrasona göre mi son adete göre mi bu hafta falan diye sordu mesela sormadı mı öyle
1kopek1bebek Mmehtappp benimde 10+5 di , doktor 11 dedi. Hemşireye bu şekilde bilgi verdim. Önemli olan ultrasonda çıkan doktorun söylediği dedği dedi
Efnan_Meva Mmehtappp Şimdi gördüm canım Bence sorun olmaz çünkü zaten kaninizda bebeğin %kaç oranında dnasi var oda çıkıyor %4 ve üzeri olması yeterli 10 hafta ve üzeri… Aldigim bilgi bölge sorumlusu tarafından böyleydi.