Ervazengin01 Akidesekeri11 gebelik var canım belli yani hayırlı olsun 😊 bende bu markayla yapmıştım test 6 gün gecikmem vardı . Net bir şekilde çift çizgi çıkmıştı. Betam da 1117 çıkmıştı.😊 Şimdi 36+3 haftalığım 🫣 sizede sağlıklı gebelikler dilerim 🤲🏻🌸
Filizkumsal Akidesekeri11 bende bu testle yapmıstm adetime 3 gün kala silik çıktı ertesi gün kan verdim pozitifti 394 çıkmıştı betam suan 33 haftalık hamileyim sizde de var 🙏hayrlı olsun saglıkla kucagnza alın sonucunzu yazın 🌸
Akidesekeri11 Filizkumsal inşallah sabah yazacağım. Benim de 28 gün sayarsak reglim 18i. 3 aydır 35 günde bir oluyordum
Akidesekeri11 Filizkumsal olmadı 18inde olmam gerekiyor. Ancak bende tiroid var ve değerim düzene girdi bu ay ve spora da başladım sanırım döndüm değişti
Filizkumsal Akidesekeri11 benim testim bi tık daha silikti hatta awox iyi ya yalncı pozitif bu kadr net çıkarmaz sizin kan degernzde pozitif çıkacak insallah🙏🙏🙏
Sevgikaya1525 Akidesekeri11 yok kuzum yani awox çok denedim hiç yalancı pozitif vermedi hatta artımed yalancı pozitif derler ama iki gebeliğimi de artımed ille öğrendim
Akidesekeri11 Sevgikaya1525 inşallah benimki de kanda pozitif sağlıklı bir gebeliktir. Ben daha önce onlarca test yaptım ama hiç yalancı pozitif görmedim
Dyg_srcn Akidesekeri11 muhtemelen çok yeni olduğu için silikdir ikisi de yanılmaz diye düşünüyorum inşallah bebeğiniz sizinledir 😊
busrax_ Akidesekeri11 ben hep awoxla test yaptım hiç yalancı pozitif vermedi. En son adetime beş gün varken silik çizgi ile öğrendim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız