kumsal__ Bende bugün gebelik test yaptım bu ayda olmadı 😒artık hepten yoruldum 5yildir bir sonuç alamamaktan yoruldum
Qwert2211 kumsal__ bende 5 yıldır bir kez boş gebelik sonrası kürtaj yaşadım başka da yok canım çok zaman oldu
Parinas kumsal__ hiç hormon tahlili yaptırdınız mı. Eşinizde bi sperm analizi yaptırsa. Herşey yolundaysa ikinizde de en son rahim filmi düşünebilirsiniz. 5 yıl uzun bi süre mutlaka bi sebebi vardır bunu bulursanız kısa sürede olur inşallah ☺️
Busraaaakkk Ben bugün de adet olacak gibi değilim hiç, üzerimde öyle bir yorgunluk var ki kızlar ve her gören hamile misin diyor neymiş bakışlarım baygın bakıyormuş doğruluk payı nedir bilmiyorum da Cuma gününe kadar bekleyeceğim test de yapmak istemiyorum hiç
Busraaaakkk Ozlm_24 beklenen adet tarihi 17-18-19 görünüyor canım hala olmadım regle dair bir belirti de yok
Ozlm_24 Busraaaakkk bende olmadm ama geç döllenme olsa bile kan testinde çıkardı diye düşünüyorum pcos da var zaten gecikmelerm oluyor ne zaman adet olcamı bilemiyorm😕
Moonlight42 Ozlm_24 ben devlet Hastanesi’nde 1 sene arayla 2 sefer hsg çekildim narkozlu oldu 3 dk sürüyor zaten uyanincada hiç ağrım sancım olmadı doktorun verdiği antibiyotiği kullanmadım bile ilkinde hamile kalmadım çünkü eşim yanımda değil yumurtalamam hiç denk gelmesi askeri personel olduğu için bu ay üzerine bide ovulasyon testi kullandım 12 sinde yumurtlamam oldu şuan felaket belim agriyor inşallah olur
Ozlm_24 Moonlight42 anladm canm bakalm tekrar hastaneye gitcem doktor değiştirip o ne diycek bilemiyorm
kumsal__ Negna- yok canimya daha denemedim öyle iyi biri bulamadim bulduğumda bilgisi pek yok bir arkadasdan haber bekliyorum onun gittiği biri var bı sure onu beklicem memnun kalırsa bende gitcem
kumsal__ Negna- inşallah güzel sonuçlar alırsın canim adetliyken yapılması daha sağlıklı sonuç veriyor bilgin olsun canım benim gittiğim adet bitimi yapmisti oysa adetliyken daha iyimis
kumsal__ Qwert2211 bende hiç olmadı canimya RABBİM.tez zamanda sanada banada isteyen herkese de nasip etsin canimya ♥️herşey denedim en son mayisda tüp bebek denedim yumurta kalitesizliginden olmadı bende ara verdim
kumsal__ Qwert2211 çok iyi araştır canım bende işe yaramadı bitkisel soğan kurude kist yaptı bende tabi her bünye aynı olmuyor faydasini gorenlerde var canim