Ozlm_24 Lolli yok canm bu ay hiç test yapmadm yapmak istemedm açıkçası direk kan verdm o da çıkmadı henüz
Lolli Ozlm_24 adetten bir hafta önce arkadaşım kan vermişti negatif geldi. Adet olacağı gün pozitif olmuştu
Yagamin Cimcime30 Pazar günü yaptım negatifti bat 21miş benim ben seninle aynıyım sanıyordum uygulamada 21 yazıyormuş neyse bugün de hafif kahverengi kanamam var endişeliyim adet mi yerleşme mi anlayamadım birkaç güne belli olur sanırım 🥹
Yaprakunallar Lolli benimde beyaz kremsi akıntım oldu fazlaca iki üç gğn ama ben fitil kullandım koku olduğundan bir tane acaba onun etkisimi diye düşündüm ama anlarım normalde o topak topak oluyor ve fitil değildi fitili attı vücut ondan 4-5gün sonraydı
BebegimVeBenn_ Ozlm_24 bat 17 test yaptım silik çizgi çıktı inşallah vardır diye ümit ediyorum sabah ilk idrarla tekrarlayacagım 
Qwert2211 Ozlm_24 em hayırlı zamanda gelsin canım gelmiyorsa zamanı değil demekki bende yıllardır artık böyle düşünmek istiyorum
Qwert2211 Ozlm_24 canım regl oldun mu bat 17 hala olmadım ben. Sonuçta negatif çıktı ne olacak bu halimiz
Ozlm_24 Qwert2211 bemde öyle düşündüm canım iniallah hayırla kolaylıkla nasip eylesin rabbim yakınlaştırsın uzaklaştırmasın 🥹