Elossgum Kızlar merhaba yani yaptığım araştırmalara göre ve söylentilere göre yememem gerektiğini zaten biliyorum bugün tam yedi haftalık oldum ama canım aşırı derecede çiğ köfte çekiyor hamilelik sürecinde çiğ köfte tüketimi yapan var mı varsa herhangi bir sorun oldu mu veya doktorunuzla çiğ köfte üzerine görüştünüz mü yani kesinlikle yeme vs dedi mi doktorunuz
Lunapark Elossgum etlyise evet hatta çiğ olan ete dokunmak bile riskli eldivenle dokunmak gerekiyor,araştırmışsınız zaten 🥲😢
Kevsersanlii Elossgum benim eşim bayılıyor her akşam alıyoruz ve yiyorum da 39 haftadayım bir sorun olmuyor tek sıkıntısı mide yanması yapıyor ona da sade soda içiyorum
Pinaargunes Elossgum posta girmeden aklımdan geçen çiğköfteydi🤭 aşırı duygusallaştııım şuan😂 Bende böyle bi post açmıştım hamileyken yaaa bana komageneden yiyebilirsiniz bi kereden bişey olmaz her zaman yemiyosunuz sonuçta denmişti çok canınız çektiyse mutlaka yiyin ben baya yemiştim ondan sonra 🤭😂🤗🌸
Ask2108 Etsiz çiğköfte yenilebilir diye biliyorum ki hamileliğimin 5. Ayında her gün çiğköfte yemişliğim var 🙈😂😂 Etli çiğköfte normal bir insanda bile zarar oluşturabilir, siz hamilesiniz çok daha büyük bir risk taşıyor.
Bahar77777 Valla komageneden çiğ köfte ayran hep söyler yerim çok şükür herhangi bir sorun olmadı etli olması zaten risk ama etsiz öiğköfte tabiki yiyebilirsiniz aşırıya kaçmadan
minikbebegim06 Bahar77777 Ay komageneye dikkat edin lütfen biz eşimle ordan zehirlendik günlük gelmiyormuş fabrikadan toplu geliyormuş buzluklara atip sırayla cikariyorlarmis çok beklediği için zehirleyebiliyormus ki bizi zehirledi 🥲
Kumsal28 Elossgum bende çok sık yiyorum bişey olacağıni sanmıyorum öbür kızımda da aşırı fazla yedim çok şükür bişey olmadı
Pinaargunes Elossgum ye ye etsiz zaten komagene faalan bem hep komagene yiyorm normalde de allahın izniyle hiç bişey olmaz 🫣😂🤗
Elossgum Kumsal28 peki mega falan farkeder mi😀😀😀 ya gerçekten kusura bakmayın kızlar aşırı canım çekti küçük olunca alamam hevesimi😀
Kumsal28 Elossgum ben doritoslu yiyordum ama baharatlı olduğu için beni rahatsız ediyordu midemi şuan porsiyon aliyorum yeşilliklerle yiyorum 😁
Yenianne6161 Elossgum ye ablacım niye yemiyorsun güvendiğin yerden etsiz şekilde ye bu kadar kısıtlamayın kendinizi
Elossgum Yenianne6161 ben yicem de şimdi herseye bişe bulunuyor😀 tedirgin olmamak adına sormam gerek 😀