Glbn00_ee Arkadaşlar 17 haftalik hamileyim dv3 Demir hapi ocean mummy ve kalsiyum kullanıyorum. Tiroid olduğu icinde sabahları tiroid ilaci içiyorum. Bukadar ilac bana fazla geliyor gibime geliyo. Sizler hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Asi_07 Glbn00_ee Kan ilacı, demir ilacı ve OMEGA 3 multivitamin kullanıyorum toplamda 3 ilaç fazla değil normal çünkü hem sizin hem bebeğinizin ihtiyacı var bu vitaminlere besinlerden ne kadar tüketsekte bazen yetersiz geliyor
Glbn00_ee Asi_07 Kalsiyum söylemedi mi doktorunuz? Omega 3 benm kullandigim multivitaminde var. Annelik nekadar vitaminde olsa insan fazla mi diye düşünüyor 😅
Ceydaaas1 obli benimde troidim düşük olduğu icin doktor ilaç verdi bugün sabah aç karna iç diye siz hamilelik boyunca mi kullanicaksnz bir yan etkisi oldu mu ilacın
Ceydaaas1 umutluanneadayi kaç ayliksiniz bende doktordan magnezyum istedim vermedi kasılmaların olursa yazarz dedi
Eylley Alerji yapmayan yan etkisiz bir demir ilacı var mı acaba? Dr gyno ferro sanol yazdı bende alerji yaptı.
Eylley Glbn00_ee onu içtiğim gün kollarım bacaklarım kaşınmaya başladı. Kadın doğum doktoruma sordum demir hapları alerji yapabiliyor alerjin geçince değiştirelim dedi. Çarşamba da cildiyeye randevu aldım zaten her ihtimale karşı bi görüneceğim
obli Ceydaaas1 ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hamilelikten dolayı değerlerim çok değişiyor her ay mutlaka tahlil veriyorum. Hamilelikten önce 50 mg kullanıyordum şuan hafta içi 100 hafta sonu 125 mg kullanıyorum. Herhangi bir yan etkisi olmadı.
Glbn00_ee Ceydaaas1 benimkide yüksek sabahlari ac karina içiyorum bende bilmiyorum ay sonu kan vereceğim ondan sonra karar verecekler sanırım normal degerler olana kadar devam ederiz büyük ihtimalle
umutluanneadayi Ceydaaas1 18 haftalık olduk bugün ama 12 haftadan beri kullanıyorum kasılmalarım oluyor ve düşük tehlikemiz var o yüzden verdi doktorum
Babyyyy15 Glbn00_ee bende decavit d3 damlası feramat kullanıyorum birde kramplarım için magnezyum var
Glbn00_ee Eylley benimde bacağımda kizarma ve etrafinda morluk olustu ondan mı acaba kasiniyorda onun icin gidecektim bnde acaba ilaçlar mi etki etti ya
Glbn00_ee Eylley bende gideyim morarma oldu bide benm bacagimda önce kasindi sonra kizardi sonra etrafi morardi
Ftmnnr Glbn00_ee Multi vitamin var dvit 3 birde tiroid ilacım var ocean momy i bana yazdı doktor onu almadım