aysetcdmr_ Kızlar 7 haftalık hamileyim çiğköfte istiyor canım sürekli ve hiç doymuyorum sürekli yemek yeme isteğim var çiğköfte yasak mı doktora sormayı unuttum
MorKelebek54 aysetcdmr_ etsiz cig kofte yiyebilirsiniz. Onemli olan etli yenmemesi ☺️ olmasi kendiniz yapin en azindan icinde ne olsugunu biliyosunuz ☺️
anneoluyorumm13 aysetcdmr_ al benden de o kadar arkadaşım canım o kadar çok çekiyor ki rüyamda Çiğköfte görüyorum tadı sürekli ağzıma geliyor zararlıdır diye yemedim hiç yorumlara bakayım yiyen varsa bende bir tane yiyeceğim 😁
Moomtoobee Normalde yasak diyorlar ama etsiz Bi şekilde yiyebilirsiniz çok canınız isterse ben yiyorum yani az olsada 2 3 tane
aysetcdmr_ anneoluyorumm13 valla ben sipariş verdim yiyeceğim bence bir şey olmaz valla dayanamıyorum ya bide aşırı acıkıyorum sizde de oluyor mu 2 saatte bir deli gibi acıkmış hissediyorum
anneoluyorumm13 aysetcdmr_ yaa birebir aynı açlık kuyularına atmışlar gibi bir anda karnım kazınıyor hele sabah ilk uyandığımda 😁😁 keşke komşum olsaydınız beraber Yanyana yaşasaydık çok yakın hissettim kendimi size 😁
Meltemanneolsun Çiğ etle yapildigi için sakıncalı diyorlar ama şu an etsiz çiğ köfte var her yerde. Bulgur da mide reflüsu çıkarabilir o yüzden etsiz olandan az bir şey ye nefsin korelsin en azindan