Hulyakuzu İlk hamileliğim ve 20.haftadayım. Hala hareketlilik kelebek kanat çırpıntısı hissetmedim, sizlerde durum nedir
Hshshzgsghzhshs Hulyakuzu ben ilk hareketinin 19 haftalıkken hissettim tekme atmıştı şok olmuştuk hepimiz dışardan gozukmustu tekmesi videoya almıştım hemen 🥹 şimdi 25 olcaz iki gün sonra kıpır kıpır kızım maşallah 💓🌸
poyrazmom_ Hulyakuzu 20 den sonra gözle görülür şekilde hissetmeye başladım 23+5 geceleri tekmelerden uyuyamıyorum 🫠
FatmaMom -37- ilk hamileliğiniz mi ? İlk hamilelikte geç heraketlilik oluyor ilk degilse 20. Haftadan sonra veya önce hareket etme olasılığı var ama ilk hamilelikte baya geç oluyor 24 gibi hissetmeye başlarsınız benim ilk hamileleğim 23 hafta ve hissetmiyorum normalmiş hafiften kelebek hissi var sadece 😋
Hulyakuzu İnsan tedirgin oluyor, sanırım 22ye kadar beklemek gerekiyor, net olarak 24,25 te hissedilecekmiş oyle yazıyor, neyse bekleyelim benim gibi biri olması durumı normalleştiriyor :)
-37- Hulyakuzu doktoy sordu. Yirmiden önce zor demisti.bende arada meraklaniyorum ama beklemek gerek sanırım
cansugunes0210 Benimki 18 den sonra ufak ufak başladı hemen başlamıyor ki tekme özellikle ilk bebekse korkmayın oynarlar yakında inşallah
Deletedmom_121 keyfimin-kahyasi-misin ben 26 ya girdim de dünden beri hareketleri çok az hissediyorum sizde de öyle mi endiselendim ya 😑
Dnzg1 Hulyakuzu 19+2 deyiz bugün damar atması gibi bişe hissettim elimi koydım gerçekten vurma gibi hissettim ama hala tam emin olamıyorum :(
Deryaa3434 Dnzg1 benimde öyle :) 15. Haftamda ilk hissetmiştim şuan 21 deyiz daha net bi şekilde atıyor kelebek hissi hiç oluşmadı 🥲
ikibaloglanannesi Oğlumu 16 da hissettim ilk Kızıma hamileyim 15 den beri hissediyorum şu an 21 haftaligiz daha net artık
Aselll2021 Hulyakuzu ben kızımı 18+4 te hissettim ilk gebeliğimdi. Şimdi 14+0 oldum oğlum olucak inşallah 12+3 ten beri net hissediyorum hareketini 2. Gebelik gerçekten çok daha erken hissediliyor.
Narin17 Hissedersiniz kızlar 26 haftalık olduk hıckırması çok tatlı oluyor inanılmaz ama geceleri tekmeleri uyandıracak cinsten oluyor ☺️ Az sabır hepsini yaşarsınız inşallah 💗
0680 Hulyakuzu Endişelenmeyin bende öyleydim ilk 24 haftada hissettim. Oda sürekli değil hafif hafif histi. İlerleyen haftalarda daha güçlü hissediyorsunuz.
Oykuarden 0680 kaçıncı haftada güçlü hissetmeye başladınız ben 26. Haftadayım hala güçlü tekme atmıyor kayma gibi dolandığını hissediyorum
SeldaKorkmaz Hulyakuzu benim 23+2 bu hafta biraz biraz hissetmeye başladım ama öyle net hareketler değil tabi. Bir iki hafta içinde daha net hissettirir büyük ihtimalle
Sevincblbl SeldaKorkmaz siz düzenli mi hissediyorsunuz hareketleri aynıyız ama ben arada ufak bişeyler hissediyorum günde bir iki defa 🤔