ebrarsamet_ Pamuk bizimde bir salon ve yatak odası gereksiz büyük. O salonu kapattım komple küçük salonda oturuyorum o yüzden de fark ediyor olabilir🥰
LeylaAB Pamuk kombiniz yoğuşmalı mı en az üç tane açılması gerekiyor çünkü o zaman. Ve petek ve kombi temizliği baya fark ediyor ısınmada
Datlikiz Pamuk valla maalesef ki yakmıyor benden ısınıyor hakkım helal değil. Sonuçta gerçekten aşırı derecede soğuk oluyor benim evimin her yeri yanıyor ama hanım efendi maalesef ki yakmıyor
secondmylife Merkezi sistem en iyisi, herkesinki cayır cayır yanıyor evde atlet şortla bebeğim zıbınla geziyor 1500 TL geldi bu ay. Geçen ay da 1000 TL gelmişti. Binaya gelen fatura 24 daireye paylaştırılıyor. Kimse de yakmamazlık yapamıyor.
Evin1234 Pamuk farkındayım tabi 😂 keşke herkes ağız tadıyla ısınabilse şaka bir yana üzülüyorum bu duruma gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun faturalar çok yüksek geliyor 🙁
ASE6154 Datlikiz kız erzurumda bireysel kombiyle olmuyor en iyisi merkezi orda, bize 4+1 taş çatlasın 2.5 geliyordı ve evde atletle dolaşıyorduk.
Datlikiz ASE6154 Ayy vallahi öyle yaa cidden bir ara tokilerde oturuyordum o kadar güzeldi ki saatli yakıyorlardı ama en azından ısınıyorduk
zeynosileannis Pamuk 800 TL geldi ama burada daha tam soğumadı havalar gündüz sabit 22 gece ise 21 e düşürüyordum ama ona rağmen kızım terleyip hastalandı artık gece tamamen kapatıyorum şehirden şehre çok fark ediyor birde evin yalıtımı da önemli sanırım güneşte görünce baya fark ediyor
Caglacolak5237 Pamuk en az 3 petek yanması gerekiyor. Öyle daha sağlıklı çalışıyor kombi bide hiç aç kapa yapmayın sabit yansın
Pamuk Caglacolak5237 Bakıma gelen servis 3 petek sayısının bizim kombi için geçerli olmadığını söyledi.Hic kapatmıyoruz.