Ceren1996 Merhaba kızlar hamile giyim olarak neler aldınız? Pantolonlarım olmamaya başladı. Alışveriş yapicam. Siz neler aldınız fotograf varsa atabilir misiniz?
Girlmama Ceren1996 ben hamile taytı ve puma dan eşofman takımı aldım hiç sevmiyorum hamile giyim bol alıp giyiyorum
[silindi] Ceren1996 ben de doğuma 1 ayım kaldı hamile kıyafetlerini sevmiyorum, 1 elbise 1 hamile taytı almıştım sadece lcwdan h&min hamile kıyafetlerine bakabilirsin
Susu45 [silindi] Ceren1996 ben hep elbise aldım en rahatı hem doğumdan sonrada giyilir gerek yok bence ayrıyetten kıyafet almaya
Alisde Ceren1996 valla defactodan iki tane m beden eşofman takımı aldim cok guzel ve rahat ettim subatta dogurucam salaş giyinmeyk rahat giyimi cok seviyorum gundeligimde de eşofman cok kullanirim o yuzden dogumdan sonrada giyeceğim tarzda aldim
Girlmama Ceren1996 valla ben gardropstan aldım yurt dışı ürünü ama e bebekte de nerdeyse aynısı var aşırı rahat oluyor
[silindi] Susu45 ben normalde de çok dar giyinmiyordum, zaten bol olan eşofmanlarıma ön ağ birleşme kısmına parça diktirip genişlettim, doğumdan sonra da parçaları çıkarıcam 🤭
Susu45 Ceren1996 valla triko elbiseler aldım LCWdan trendyolmilladan hem geniş hemde esniyor çalışıyorum üstelik öğretmenim okulda da giyiniyorum düz taban botlarla rahat oluyor
Susu45 [silindi] olabilir seçenek ben boşuna para olarak görüyorum hamile kıyafetlerini bol şeylerle geçirilebilir bir dönem
Ceren1996 [silindi] @Susu45 fazla seçenekte olmuyo zaten hamile kıyafetlerinde. Trendyola bakıyorum sürekli begenemedim hiç.
[silindi] Ceren1996 @Susu45 dediğin gibi triko elbiseler çok kurtarıcı bu süreçte, hem de esnediği için sonrasında da kullanılıyor. Ben de lcwdan triko elbise almıştım
[silindi] Ceren1996 h&min hamile koleksiyonu güzel ama gereksiz pahalı bence. Tabii senin hevesin varsa bakabilirsin
Aleyysss000 Sadece bir tane hamile taytı ve 2 tane trendyolmilladan normal alt üst takım aldım normalde de bol giyinen bir insanım xl alıyorum o yüzden bu hamile tulumları çok hoşuma gidiyor ama giysem dışarda tuvalete nasıl gidicem stresinden alamıyorum 🥲
Ceren1996 Aleyysss000 bende hamile tulumlarini almaya dusunuyorum doğum temmuzda gözüküyor 2 bayram gorcez 😍
Beril16 Aleyysss000 Hamile tulumları çok rahat ben kullanıyorum 🥰 Benim bahçıvan tulumu gibi lcw den aldım. Wc ye giderken sıkıntı olmuyor çok rahat. Doktora bile hamile tulumuyla gidiyorum. Daha önce hamile jean pantolon kullanıyordum. Bana tulum daha rahat geldi. Üstelik üstten göbek durumuna göre boyu ayarlanabiliyor. Ben tavsiye ederim. Trendyolda bin liraya yakındı. Aynı tulumu lcw den 550 liraya aldım.
Ceren1996 Alisde bende eşofman aldım pantolon gbi ayni 2 tne alt lwaikiden. Tulum falan düşünüyorum. Benim doğum temmuzda gozukuor 2 bayram gorcez. Elbise falan düşünüyorum
adatuna Ceren1996 ben 1 pijama 3 tayt 1 şort ile hamileliği geçirmiştim eşimin tişörtlarını giydim hep😂