Slmcnmyeniben Hadi bakalım kızlar maksat muhabbet olsun. Ben başlıyorum en son gelen kargo Antep fıstığı ezmesi olmuş 🤭😂 sizinkiler nedir
[silindi] Slmcnmyeniben kedilerim koştururken lambaderimi kırmıştı, yenisini sipariş etmiştim o gelmişti 🤣
Gamzeli_03 Alpmom__ bu temu nasıl birşey geçen bende magnetik blok baktım eşim vergi vs çıkıyor demişti
helloandhello Alpmom__ resimdeki gibi mi geliyor alışveriş yapmak istiyorum açıkçası belli bir bütçe alışveriş mi yapman gerekiyor ? 😌
Slmcnmyeniben [silindi] ah şu yaramazlar bizde de var Allah’tan sakin bir şeylere pek zarar vermiyor🤭🤭
Alpmom__ Slmcnmyeniben ay kız çok güzel geliyor her şey güvenli kesinlikle . Bizim kaçıncı sipariş 😁 şimdi kocam da abone oldu . Aylık bir şeyler alıyor sürekli
Hayal0102 Slmcnmyeniben evet 😅 evden çalışıyor bilgisayar mühendisi çalışma sandalyesi aldı hakkıdır dedim needim 😁
[silindi] Slmcnmyeniben benimkiler sokak köpeği gibi aşkım 🤭 kediyi sokaktan alıyorsun da, kediden sokağı alamıyorsun 🥹🤣
Slmcnmyeniben [silindi] hahhaah çok güldüm gerçekten öyle bazıları hele çok yaramaz oluyor. Olsun canları sağ olsun da ☺️
Merve-betul Slmcnmyeniben ben iki bebeğime de kullandım birind hala kullanıyorum her gören zararlı diyo rahatsız olsa ağlar istemez