Elatalay Papatyael47 Papatyael47 bende 4+6 yım 31 aralikta gidicem insallah korkuyorm valla ekim ayinda bebegimin kalbi durmustu ayni seyleri yasamaktan
Nimpheloss Papatyael47 ben de 4+4üm dün beta 606 çıktı doktorum cumartesi keseye bakalım dedi hiç bulantım yok ara ara kasıkta batmalar var ve aşırı derece de meme hassasiyeti var
Papatyael47 Elatalay Rabbim birdahaa yaşatmasın inşallah güzel haberler alırsınız güm güm atan kalp atışlarını dinlersiniz inşallah
Hacerasel Meryemld aynı zamanlarda kalmışım hamile bende gittim doktora bana da daha 3 haftalık dedi adet tarihime göre 5 haftalık bende korktum daha önce boş gebelik yaşadığım için yine mi aynısı diye içim biraz rahatladı demekki geç döllenme Perşembe tekrar gelmemi söyledi inşallah hayırlı haberler ☺️
Meryemld Hacerasel benim gibisiniz benim de içim rahatladı. Sizin ultrason görüntünüz varsa ata bilirmisiniz? Bende görümdü ama doktor kararsız kaldı bebekmi diyilmi diye
Hacerasel Meryemld benim elimde ultrason resimi yok vermedi doktor çok küçük bir kese göründü Perşembe tekrar muayene olacağım o zaman netleşir sanırım tekrar yazarım size ☺️
Meltemzel  Kızlar benim kesem nasıl çok mu küçük uygulamaya göre 5+3 betam 4070 di dün
Papatyael47 Nimpheloss benim sağ memem çok küçüldü ya sizdede öyle birşey oldunu acaba yada nedenini biliyor musunuz
Meltemzel Hacerasel ⅘ haftalık gözüküyor dedi adetim belli değil benim yani ekimdeydi o yüzden onu baz alamıyoruz ama tahmini ⅘ haftalık dediiğ
busraca_ kızlar idrar testinde çok hafif bi çizgi çıktı uygulamaya göre 4+4 üm siz ne zaman kan testi yaptınız bir de önce sağlık ocağından kan testi yapıp sonra mı hastaneye gittiniz süreç nasıl ilerleyecek ilk olunca hiçbi şey bilemiyor insan 🤭🩷
Meryemld busraca_ idrarda ciktiysa kandada mutlaka cikar. Tebrik ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍🏻 ben hemen gittim bazi testleri yapti doktorum tsh,pihtilasma gibi. 2 hafta sonrayada randevu verdi keseyi gormek icin
busraca_ Meryemld çok teşekkür ederim 🙏🏻 ben de sizi tebrik ederimm 🫶🏻 umarım her şey yolundadır sağlıkla kucağınıza da alırsınız ☺️ o zaman bi kaç güne kan testi verip sonra doktora giderim ben de. çok erken de gitmek istemiyorum bi on gün bekleyin dedikleri için aceleci davranmak istemiyorum beklemek de zor geliyor bakalım ☺️🩷