Meryemld Ses verin kızlar, bu süreci birlikte bekleyelim. Doktora gittinizmi ve ya ne zaman gidiceksiniz? Ben biraz sabırsızım gittim bu gün
Zeynepugrl Meryemld merhaba benim de reglm bugün 2. Gün gecikti test yaptım silik çıktı siz keseyi kaçıncı hafta gördünüz betanız kaçtı
Elatalay Meryemld bende 3 gun once cift cizgi gordum bugun kan verdim daha cikmadi sonucum.2 hafta sonrasinada randevu olusturdum bakalim😇
Mervdgn Meryemld Benim de adetim 3 gün gecikti çizgi çok silik çıkmıştı 4. gün beta hcg testi verdim 1214 çıktı. 2 gün sonraya doktor randevusu aldım bakalım inşallah keseyi görürüz 🥰
Deletedmom_247 nasıl anladın kuzum gebe olduğunu? belirtilerin nelerdi? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı biz gibi bekleyenlere inşallah
Meryemld feridelevent_08 evet ama bende biraz karışık ya. 10 kasım son regl tarihim. Çatlamam gecikti 29 kasım çatladı. 5 aralık beta 6.71 ile öğründim her gün iki katdan fazla arttı
Dilan1998 Zeynepugrl 6 hafta kese göründü bizde 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar bekliyorum şuan
Hacerasel Meryemld aynı zamanlarda kalmışım hamile bende gittim doktora bana da daha 3 haftalık dedi adet tarihime göre 5 haftalık bende korktum daha önce boş gebelik yaşadığım için yine mi aynısı diye içim biraz rahatladı demekki geç döllenme Perşembe tekrar gelmemi söyledi inşallah hayırlı haberler ☺️
feridelevent_08 Meryemld hay maşallah 🧿 bende beklemedeyim inşallah sağlıklı şekilde hcg yükselirse bizde görmeye gidicez ❤️ BetaHCG kaçtı sizin keseyi gördünüz
feridelevent_08 Meryemld maşallah değerinizde iyi yükselmiş bende tüp bebekliyim hesap yapınca 4+5 olarak görüyorum fakat hcg 257 yarın birdaha kan vericem
Elatalay Kizlar betam 687 cikti ama vitaminlerim b12 ve d vitaminim dusuk suan bi sıknti olusmaz dimi ama bebek benden alcak bunlari takviye almam lazm