seyma0661 gamzeoktay evet ya gebelik şekerim de sınırda çıktı diyet yapıyorum ama %100 uydum diyemem haftaya kontrolüm var ondan sonra sıkı diyet uygulatırsa işler değişebilir 🥺 vaktinde sağlıkla gelsinler de
gamzeoktay seyma0661 bende 68 ile hamile kaldım şuan 29+2 olduk ama detaylı da 31 haftalik uyumlu gözüküyor ve ikiz hamileyim şuan 84 kiloyum 🫣🫣🫣
Nazo77 seyma0661 Bende yeni tiroit çıktı onun için ilaç kullanmaya başladım abimde vardı zaten aynı ilacın düşük dozunu bana verdi genetik olarak var sanırım.Annelik böyle birşey fedakarlık babalar horul horul uyusun😅
Nazo77 Elfnr_ Ben hepsini yeni hazırladım biberon vs yıkama ütü dahil.Cumadan beri kurumadı çamaşırlar ya.
seyma0661 Nazo77 hahahah bizim babamızda da tiroid çıktı benim şekeri öğrendiğimiz gün o da mecburi diyete başladı bakalım düşecek mi 🤣
Nazo77 seyma0661 Eşim geçende şekerimi ölç dedi kendini iyi hissetmiyormuş o iğne öyle zıplatıyor ki onu dedim Allah’tan doğacak olan benim sen çok naziksin😅
gamzeoktay seyma0661 ins aşkım ins zaten çok zayıf değildim iyice sisdim 37 numara ayakkabım olmuyo şaka gibi yüzüklerim olmuyor ve bunlar son 1 hafta 10 günde oldu
seyma0661 gamzeoktay şeker filan yok dimi sende bebişlerin önden gitmesi ileriki haftalarda erken almalarını falan gerektirir mi acaba
Nazo77 seyma0661 özelde yapsaydım girerim demişti ama paraya kıyamadım birde burda özeller hep son anda sezaryen yapıyor güvenmiyorum ya
Byrmm Nazo77 37 ye girdim hala hazır değil valiz. Düşündükçe ruhum darlanıyo eksikler var.sadece yıkadım kuruttum ütüledim kıyafetleri o kadar.
Nazo77 Byrmm Ben cuma yıkadım iki günde zor kurudu herşeyi yeni yaptım 6-7 saate ancak bitti ütü yerleştirme çanta valla yük kalktı eksikler ne bilmem ama beklemeye değmiyor kirli için poşet vs koymamıştım rahat edemedim kalktım onu bile koydum kapattım😅
gamzeoktay seyma0661 seker yüklemesi yapıldı hiç bir sorun çıkmadı zaten erken alınacaklar sezeryan ve plasenta previa olduğum için birde ikiz yani herhalde 38 40 haftalarda yapamam 🫣