Melissayda İlk gebeliğimde 30dan sonra mide yanması çektim gece kalkar gaviscon içerdim bebişim saçlı doğdu Şimdi ikinciye hamileyim 13 haftalık olduk en başından beri mide yanması çekiyorum bakalım bu nasıl olacak
Merve6521 2prensesannesii2 benim mide yanması hiç olmadı hatta bu söylentiyle kel doğacak diye bekliyordum bir doğdu saçları ensede toplasam toplanırdı 😀😀
EsilaMiracAyazEren_Moms 2prensesannesii2 alakası yok saçlı olmasıyla, bende o sorunu çok yaşadım ama saçı hiç yok denecek kadar azdı. Yedikleriniziden dolayı veya rahmin büyümesinden dolayı oluyo o yanma hissi.
Mavili1480 2prensesannesii2 Alakası yok tabi ama benimde midem çok yandı saçlıydı hala saçı çok oğlumun 😂
Tuzlimon1 2prensesannesii2 ilk oğlumda hiç midem yanmadı. Çok saçlı değildi. 2.oğlumda çayır çayır midem yandı 2şişe o malum şuruptan bitirdim. Baya bi saçı var bilmiyorum alakası var mı ama benim böyle oldu 🥰
Musilk-1 2prensesannesii2 benim ikiside uzun saçlı doğdu hatta ikincisi kuaför den çıkmış gibi saçlarında gölgeler vardı sarı olabilir mide yanması ve uzun saçlı bebek tatli oluyorlar
Feliz 2prensesannesii2 asla alakası yok, batıl inançlar bunlar. Benim midem hiç yanmadı ama bebeğim saçlı doğdu