Zehra98 Silaalgz normal canım korkma sakinleş korkudan bile şuan açlığın gelmez psikolojik hamilelik bu bian çok acıkırsın bi an hiç bisey yiyesin olmaz
Silaalgz Babyluv @aysegull01 minikbebegim06 Zehra98 Kubra0606 Hasret18ayaz ben önceden bebek kaybettiğüm için bu tedirginliği korkularım söyledikleriniz bir nebze içime su serpti Allah razı olsun cuma kontrol günümü bekleyeceğim artık çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
minikbebegim06 Silaalgz normal tabii ki neyi anormal olabilir onu söylüyoruz zaten bulantiyla ne ilgisi olabilir çok saçma diyoruz daha ne diyelim
aysegull01 Silaalgz ilk kez duydum. Belirtileri devam edip bebeğine bişey olan bir sürü kişi var değişik geldi doktorun dediği
Babyluv Silaalgz özeldeki doktora telefonla ulaşmak deha kolay oluyor isterseniz ulaşıp sorun genelde ben öyle yapıyorum
Silaalgz Babyluv bana numarasını vermedi dahili ile 212 li numara verdi ama doktor 4 de çıkınca daha açmıyolar telefonu
minikbebegim06 Silaalgz geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına alırsın ama benden sana tavsiye o doktoru değiştir
Hasret18ayaz Silaalgz maalesef bende canım her gittiğimde doktr gine kalbi durmus diyecek diye korkyyla gidiyorum her an birşey olacak korkusu var maalesef rabbim yardimcimiz olsun sağlıkla kavusalim