Kızlar şimdi şöyle 13 haftaya girdim bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissetmiyoruz ya normalde Doktorlar da mide bulantın varsa bebek iyidir bir sıkıntı yoksa bulantın olmazsa kork diyorlar şimdi şey söyleyeceğim size ben normalde bulantımdan dolayı doğru düzgün yemek yiyemiyorum 13. Hafta olmama rağmen yine de yarım ekmek bile yesem 45 dakika bir saat sonra acıkıyorum ama ben en son yemek yiyeli dört dört buçuk saat oldu ve ben hala acıkmadım yemek yemeden önce vardı bulantım yemek yedikten sonra bulantım da kalmadı kaç saattir acıkmadım da şimdi bebeğin hareketlerini hissedebilsem bir sıkıntı yok diyeceğim ama şimdi Kasığımda tabii ki hafif sancılar var ama kötü bir şey olmuş mudur yani Allah göstermesin dilim varmıyor söylemeye hareketlerini hissetmeyince her anneyi bir korku Sarar ben de şu an ondan korktum yani hem acıkmadım kaç saattir normalde acıkırdım bulantım vardı bulantım da olmuyor ben mi çok pimpirikli davranıyorum yoksa normal mi bir sıkıntı yoktur inşallah yani kaç saattir acıkmamam normal mi normalde acıkan biri olarak fikir verir misiniz çünkü İçim rahat etmedi de çok kafayı taktım şu an