gecegunduz Eymenkuzusu evet yani bütün teorilerde tam bir doğruluk payı yok tabii tutan oluyor illaki ama başka bir forumda keseye göre tahmin yapan bir arkadaş vardı (ramzi teorisi )çoğunluk tutmuştu
gecegunduz Eymenkuzusu bilemiyorum benim ultrasona da bakar mısınız yaaa😂siz anlıyorsunuz sanırımmm bakalım doğru çıkacak mı
gecegunduz Defnemome google mucize anne tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama yazın orada hesaplayın eşinizin doğum tarihi ve sizin dogum tarihi birde gebe kaldığınız ay ,yıl gerekli
nurdaneg0716 Eymenkuzusu Ayy bende baktım aynı olan resimler de var teoriye göre kız gösteriyor o kadar istiyorum ki inşallah kızdır hayırlısı ile bakalım 🥰
gecegunduz Eymenkuzusu maalesef 😩😂özel hastaneye gittik bacaklarını açmadı göstermedi yanii devlet 20. Hafta civarında söylüyor
Eymenkuzusu gecegunduz ayy iyi dayanmissinz. Ben. İlk oglumu 13. Haftalikken ogrenmistim. Sizin ki kesin kizdir o zman
Hasret18ayaz Eymenkuzusu bende aynı şekilde oğlumda tuttu bunda kız diyor ama erkek hissediyorum tüm teoriler erkek gösteriyor 10 gün kaldı öğrenmeme bakalım
Eymenkuzusu Hasret18ayaz 6.7. haftaya ait ultrason goruntunz var mi merka ettm bakalm orda ne cikiyor
iremarsln37 gecegunduz evet ama ilk gebeligim de sadece Çin takvimi tutmuştu ilki erkek şuanki kız :)