Minnakpopus feridelevent_08 verdiğiniz değer %70 artış değil ama ? En az yarısı kadar artış olmalı iki gün sonra isterseniz bi daha kan verin
Briahll feridelevent_08 bence yüzde 70 artış kötü değil doktorlar 2 günde bir %60 3 günde bir de 2 katına çıkması gerekli diyor. Hemen kötü düşünmeyin inşallah sağlıkla ilerler☺️
Ertugrulgulcem24 feridelevent_08 canım seni takip ediyorum uzaktan postunu görünce çok mutlu oldum bu arada değer çok güzel asla yanlış hesaplama yok hatta tam %70 artmış dünkü demekki yerleşme lekelenmesiymiş bugünden itibaren iyice yerleştiği için daha da çok artar merak etme hayırlı olsun sakın olumsuz düşünme ☺️🌸
Mrvsmt2502 feridelevent_08 doğru hesaplıyorsunuz canım benim en az %60 artmalı sizinki %69 artmış yani yeterli buradakilere aldırış etme
feridelevent_08 Meloakar Salı birdaha kan vericem. Hesapladım %70gösteriyor acaba yanlışım hesapladım
Meloakar feridelevent_08 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik diyebilmek için doktorum böyle söylemişti hepsi aynı yerde mi verildi acaba bu da önemli
feridelevent_08 Minnakpopus ilk verdiğim kan 91 çıktı sonra 152 bugünde 257 .. yanlış mı hesaplıyorum acaba bilemedim
Minnakpopus feridelevent_08 evet yanlış hesaplıyorsujuz. Her değerinizin bir öncekinden en az iki katı artmış olmalı. Yani 91se ilk kanın diğerleri en az 182,365,730.. bu şekilde ilerlemeli en az haliyle yazıyorum
Mrvsmt2502 Minnakpopus hayır siz yanlış biliyorsunuz en az %60 artış yeterli. Hanımefendininkiside %69 artmış yani yeterli artış göstermiş.
Minnakpopus Mrvsmt2502 Aa gerçekten mi bana doktorum ilk değer üzerinden bu şekilde olması gerektiğini söylemişti değerlerimi de ona göre değerlendirmişti ilk kan değerinin üzerinden mi hesaplanıyormuş demekki
feridelevent_08 Mrvsmt2502 Allah razı olsun içime su serptiniz elim ayağım titredi hesapladım çünkü dedim nerde yanlış yapıyorum hepimiz farklıyız hepimiz 2 kat 5 kat değeri artacak diye bir kural yok teşekkür ederim gerçekten vallaha ağlayacaktım 🥺
feridelevent_08 Ertugrulgulcem24 çok teşekkür ederim teşekkür ederim gerçekten korktum bian dedim genemi hüsran yanlışmı hesap yaptım diye . Evet şükür az lekelenme oldu bitti 3 5 kat artmasın yüzde 60 70 yükselmesine bile razıyım sağlıklı olsun yeterki ❤️
onemomy Bence değer iyi. Kötüyü hemen düşünmemek lazım. Her değer illa iki kat oranla artmak zorunda değil.
feridelevent_08 onemomy tabikide hepimiz aynı olucak diye birşey yok çok şükür bin şükür bunada razıyım yeterki düzenli artık . Teşekkür ederim ❤️
Mrvsmt2502 Minnakpopus ilk 2. 3. Fark etmez canım ama en az %60 artış yeterli. Sizin değeriniz 2 kat arttıysa doktor uzatmamak için 2 kat artış yeterli deyip geçmiş olabilir. Anneler stresli oluyor bu dönemde üzmeyelim 🌸🥰
Minnakpopus feridelevent_08 Eğer arkadaşların dediği gibiyse helal et hakkını canım bende doktorumun beni değerlendirdiği şekilde bilip değerlendiriliyordum. Bana denilen en az iki katı artmalı ve hep bu şekilde konuşuldu bu platformadada o yüzden. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Mrvsmt2502 feridelevent_08 evet kesinlikle benim ilk gebeliğimde sizin gibi az artıyordu ama ikinci gebeliğimde 3 kat artıyordu aybı kişide bile fark oluyor 🥰 stres yapmayın sizinkide gayet iyi