Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 bizde özel yok Azerbaycandayım ben Nahçivanda hepsi devlet o yüzden tamam hadi yarın hayrlı haberleri ilk sen ver salıda ben veririm inşAllah❤️
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 ben öğrendim 3 haftakıkkkk varmışşşş😍😍😍😍Rabbim isteyenn herkesee yaşatsın bu sevinciiii
kubra-klc16 Farida_Aliyeva_ ayy cok sevdnm canım benm hadi gözün aydınn💕💕bnde kan verdim 5 te öğrenicem banada dua et 🤲🏻🤲🏻
kubra-klc16 Farida_Aliyeva_ ölücem heyecandan ya bi yandada e nabızı kontrol ediyorum cıktı mı cıkmadı mı diye eşimle yemek yiyip gidicez sonuca kalbim küt küt🤭😀
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 bende öyletdim yaacevap çıkana kadar yerimde duramıyodum cevabı öğrendikten sonra işten izin alıp çıktımm😃😍
greenofbroccoli kubra-klc16 heveslendirmek gibi olmasın ama ben bu şekilde öğrendim 🥹 bat 16 Kasım’dı, 11 Kasım’da şüphelenip kaset test var elimde diye yaptım ve silik çizgi gördüm, erken gebelik alıp yaptım onda da silik gördüm sonra kan testi ile emin oldum
galibaikizanasi kubra-klc16 benim adete 2 gün kala silik çıkmıstı ertesi gün kan vermistim ve beta 1400 çıkmıştı
kubra-klc16 galibaikizanasi suan adetime 6 gün var kan verdim bi saate alıcam sonuc acaba dgru cıkar mı
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 22 si adetim daha geçmedi  testin cevabı böyle
kubra-klc16 galibaikizanasi hcg 1.20 suan yok dedi adetime 6 gün var sanırım smdi yoksa 6 gün sonrada olmaz nasip bidahaki aya artık
galibaikizanasi kubra-klc16 öyle düsünme yine de canım evet 5′i geçmesi gerek sağlık olsun diyelim gecikicek olursan 2 test al birini 3 gün sonra diğerini 1 hafta geçince dene ben 2 test yapmıstım ikisinde de silik çıktı şüphem vardı gebe kalma ihtimalim ama kan vererek sonuç aldım keseyi de henüz geçen hafta görebildik 5 haftalıkken yarın 6 olucak kısmetse bana da iki kese dedi ama biri boş olabilir belki kalp atışı duyulmadan yok olabilrmis burda okuduğum yorumlardan yola çıkarak inşallah içleri dokudur kalp atışı duyarım 😔
kubra-klc16 galibaikizanasi anladım 6 günüm var adetime olsa illaki kanda cıkardı ama yinede adetiöi beklicem bakalım hayrlısı artık
Ygmr2706 En erken kaç gün önceden belli oluyo? ben 9 gün kala yapmıştım negatifti şuan hala gunumu beklemedeyim