kubra-klc16 Kızlar adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı benm gbi olanlar oldu mu aranızda göğüslerimde aşırı hassasiyet var belirgin silik çizgi cıktı
Duyguceren kubra-klc16 benimde 8 gün kala silik çıkmıştı ertesi gün kaset testle yaptım oda silik çıktı kan verdim 58 le öğrenmiştim
Emooss06 kubra-klc16 bende reglime 6 gün varken silik çizgiyle öğrendim aynı gün kan verdim 56 çıkmıştı beta
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16  benimde 22 si olmalı test yaptım böyle oldu yarın kanntestine gidicem bakalım hayrlısı
Nisaylvc Merveemctgcl  benimkine de bakar mısınızzzz. 4 gün önce yapmıştım sadece ben görebiliyordum. Artık kedini belli etmeye başladı sanki. Kamerada parladığı için siyah beyaz yaptım.
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 ayy inşAllah bakalım hayrlısı yarın kan testi yaptırcam salı çıklyormuş cevaplar yazıcam mutlaka buraya
kubra-klc16 Farida_Aliyeva_ bekliyorum bende yarın vericem ama acilde vericem bi saate çıkıyo orada e nabızdan bakıcam sonucuma bende yazarım yaırn canım
Farida_Aliyeva_ kubra-klc16 bizde özel yok Azerbaycandayım ben Nahçivanda hepsi devlet o yüzden tamam hadi yarın hayrlı haberleri ilk sen ver salıda ben veririm inşAllah❤️
kubra-klc16 adatuna anladım canım bide sana zahmet profil resmi nasıl koyuluyo anlatr mısın bi türlü olmadı