Lolli Kızlar regle 2 gün var ama ben sanki tekrar yumurtluyor gibi wc de uzayan akıntı görüyorum. Yumurta akı gibi.. Döngüm düzenli ve ayda bir yumurtluyorum normalde 😀 daha önce test silik çıkmıştı. Gebelikle ilgisi olabilir mi?
Musilk-1 Lolli gebelikte olabilir tekrar yumurtlama da proxyfemin kullandığım ay oldu bende ama kimyasal a döndü
myangelson Lolli bende gebelikte değil de dediğiniz gibi hep yumurtlama zamanlarinda gelirdi. Adetlerim düzensiz olduğu için günü not alırdım üzerine 15-16 gün sonra adet olurdum 😊
Lolli Musilk-1 hiç daha önce iki kez yumurtlamadım. İki gün önce erken gebelik testim silik çıktı. Gebelikle ilgili olabilir mi
_34Merve Lolli canım benimde beklenen gün yarın ama testler pozitif .. bende de uzayan akıntı vardı normalde olmazdı yumurtlama dışında inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
_34Merve Lolli ben bugün tekrar yaptım koyulaşma var deneyin testi iki gün beklemenize gerek yok dunle bugün arasında yaptığım testlerde fark var
Lolli myangelson ay başında oldu zaten yumurtlama ve akıntım şimdi tekrar oluypr. Düzenlidir adet dönemim