lili19 @Delihatunnn haber ederm canm kıl sen namazını Allah kabul etsin❤️ dua et banada acılmam olsun yatış versiner
Delihatunnn lili19 insaAllah kolayca dogurursun insaAllah suni sanci bari takarlar insaAllah sen istemeyi unutma
Delihatunnn lili19 tamam doktor a da goster ama nişan o korkma benden 6 7 kere geldi heralde belki daha fazla
lili19 @Delihatunnn evt nişanmış sancı istedim kendi sancı var dedi 10 gün daha verdi sezeryan istedim daha 10 günün var dedi olmazsa ozmn alırız dedi acılma fln yok dedi ama cok kötü baktı acılmaya
Delihatunnn lili19 varmiymis sancin iyi bari bende arada yaniliyorum demekki ben dedim sana sezeryan isteme diye bak daha vakti var gelir o artik yavas yavasss
Delihatunnn lili19 olur olur sen yeterki bekle sabirli ol acilma olur su patladiktan sonra olur genelde acilma senin suyun da gelmedi ya belki ondan acilmiyodur
Delihatunnn lili19 dogum yaklasiyor ondan burasi sabir isteyen bolum iste dedigimi yapip sicak suya otursan hem sancin cok olmayacak hem acilman hizlanacak ama yapmiyorsun ki
Delihatunnn lili19 cok durma agrin olunca gir hafiflesin cik doggy yap squat yap tekrar agri gelirken anlarsin zaten hemen yine gir nefes egzersizlerini yapmayi unutma
lili19 @Delihatunnn doggy yaptım ama kahve rengi akıntı yine geldi bu sefer sulu ardında su gelebilirmi altada sancı vuruyo suya girmesemi