Delihatunnn lili19 valla ben goremedim o soran hemsireleri bulup dovesim var gecen de birine sormuslar bakiyorum sanci yok hemsire sancini hissediyomusun demis aradA kaldik forum karisti bi hemsire yuzunden 😅
Delihatunnn lili19 😅 ssancin girip ciktigi icin gorunmuyordur muhtemelen agrin girince tekrar atar misin
Firdevs_99 lili19 doğum a girdiğiniz de birisinin okuması gerekiyorki dogumda kolay süreç yapabilmeniz icin
Delihatunnn lili19 cocugun kalp atisi hizlandigina gore epey hareketleniyor assaya inmek icin ama askim bilemiyorum benim bildigim o kagittaki sema da sancin varsa o cizgiler biraz daha buyuk tepecikler seklinde oluyor yanlis bilmiyorsam oda sanciyi gosteriyor
Firdevs_99 lili19 evet artık dogum sanciniz basladigin a doğum a girdiğiniz süreçte okunması lazim daha kolay acilmaniz ve kolay bir süreç geçirilmesi adına doğum bittikten sonra sudan çıkartılıyor
Delihatunnn lili19 iste ama doktorlar uygun gorunce vermeleri gerekmiyor mu sen yine de soyle belki takarlar
Delihatunnn lili19 takarlar takarlar acilmana gore insaAllah ama onlar sezeryan demedikce sen sezeryan isteme gel beni dinle
Delihatunnn lili19 olabilir ayni olsun risk yoksa cocuguna zarar gelmeyecekse neden kendini kestiresin deli misin sen😅 birak bebek gelmek istediginde gelsin neden yapiyosun bunu kendine
Delihatunnn lili19 haber ver bana catladim burda namaza durcam senden haber bekliyorum diye duramiyorum