Guzelanne56 Aysun-52 ay normalde 24 ü idi🥹 benım kızçe cok zor duruyor ıcerıde 19 unda tam 37 de doğum olacak ❤️
Gulsena09 Aysun-52 bizim 13 aralikti erken bi dogum oldu ama saglikli cok sukur oglum yanimda uyuyo suan evimize bile geldik hepiniz saglikla kavusun insallah bebislerinize🙏
Aysun-52 Gulsena09 oy oy mis kokuludur şimdi 🧿🥰 sağlıkla büyütün inşallah🤲🏻 darısı ben gibi bekleyenlere
2bebekanne Aysun-52 benimde çarşamba nst var 😂 ben yatış kaydı için gittiğimde bana sabah 6da burda olun dedi bende aşırı heyecanlıyım tek istediğim sağlıkla doğsun hemen almazlar ameliyata bence ama bende merak ettim çarşamba günü sorayım ☺️
Aysun-52 2bebekanne yatış kaydı da gelince olacak dediler sorduk 🙃 ama kaçta gelelim demedik heyecan çok oldu bian😂
Miracefem Aysun-52 Biz de 24.12.24 de kızımızla tanışmaya gideceğizzz🤍 aynı gün sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza ❤️🥰
Aysun-52 sacmalamakizim hayııırrrr🙇🏼♀️heyecandan saati sormayı unutmuşum 😂😂 perşembe nst ye çağırdı o zaman soracağım🫠
Annelikmghb Aysun-52 bizimde son 5 gün 🥹 insallah kızımla tanisacagiz Rabbim kolay doğumlar nasil etsin saglikla gelsjn bebisler🤲