Biz günümüzü aldık 24.12.2024 oğlumuzla tanışmaya gidicezzzzz🥰❤️ sizin ne zaman 😌

Gmzgm yaaa sağlıkla gelsin 🥰 2025 yapmadı mı doktor

Aysun-52 oğluş kendisi gelmek istersee 9 gün içinde bekliyoruz gelmezse bizimde o hafta artık sezeryan olacak 😅

Yasko-y yaa sağlıkla gelsin inşallah 🥰 2025 e geçemedik aralık anneleri olarak 😌

Aysun-52 dogumuma 3 gün kaldı ama benim kızım yerinde mutlu sanirim 😀 kontrole gittim bugün doğum kanalına girmiş dedi doktorum hafif nst de sancim çıktı artık geleceği günü kendisi belirleyecek inci hanım ❤️

Aysun-52 yok yaa malesef kabul etmedi 🥲 amin canım hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsin🌺

Salı günü gün alacağız bakalım 25-1 Ocak arası verilir tahmini 🥲

Aysun-52 amin teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın kucağınıza 😀 dogmazsa nazlı koyucm adını bu gidişle 😀

Yasko-y olsun nasip herşey. Bizde istedik ama 40 haftalık oluyor o zamana önceki sezeryan olduğu için dikişler zede görebilir dedi kabul ediyorsan beklerim dddi ki 2 bebek arası 4 yaş 2 ay var. Ona rağmen dedi. Bende göze alamadım riski 🙃

Aysun-52 son gunlerde sabırsız olsam da 2025 olsun istiyorum. Bakalım nasip.
                    Sezaryen olacağı için 39u geçirmezler. 1 ocakta 39um.
                    Ama yalancı sancılarım çok oluyor. Daha erkene gün verilebilir.