keyfimin-kahyasi-misin Yetersukrbck_0618 Güzel bişey ama hamilelik ilerledikçe zorlasiyor hem bebek hem hamilelik 🥲🥲25 haftalık olmak üzereyim Nefes darlığı Sürekli açlık ama Yiyince darlık Halsizlik bulanti oluyor 🥹 henüz bı hazırlık yapmadık ilk bebisten çok bı kiayfet var diyemem tek çok şey zıbın Yaz bebeği olduğu için bu kış bebeği olucak Takım vs almak lazım 🥹 bide ense kalınlığı yüksek çıktı Moralim ona bozuk Ama ne olursa Allah’tan ilk bebiş 18 aylık
Yetersukrbck_0618 keyfimin-kahyasi-misin Rabbim öncelikle sağlıkla kucagınza almayı nasip etsin. Her zorlukta vardır bir kolaylık muhakkak 🌸🙏
kardelenimm Yetersukrbck_0618 benimde kızım 6 yaşında 2. Gebeliğim 6+1 hiç doğurmamış gibi heyecanlıyım 😂
Narincicek Yetersukrbck_0618 İlk çocuğum erkek şuan 6 buçuk yaşında. Kızımın doğmasına da 65 gün kaldı💕
2cocukluana_ Yetersukrbck_0618 ay 5 6 haftalık olanları burda görünce ne büyük yol kat etmişim diyorum yarın 30 haftalık olacağız nasipse ilk zamanlar açtığım postlarn haddi hesabı yok:) ilk oğlum 4.5 yaşında şimdi 2.oglmu bekliyorum hayırlısı ile son zamanlar geçmek bilmiyor ama ağırlaştım iyice yatmak kalkmak vs Rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin hemencecik doğsunlar sağlıcakla inşallah 🥰
sacmalamakizim Yetersukrbck_0618 Kızım 3 yaş 4 aylık, 2.kıza hamileyim bu ayın 24’üne doğacak inşallah, bende 2.yi sizin gibi öğrendim 2 hafta gecikmiştim, evde test yaptım pozitif çıktı, o gün ultrasonda görünmüştü. 🥹 Hayırlı olsun size de. 😍
Beyzanur3 Yetersukrbck_0618 benim kızım da kardeşinin doğmasına yakın 3 yaşında olacak bende çok şükür bulantı kısmını atlattım 16 haftalığız
asena9 Yayar benim kız babasına prenses bana canavar valla 😂 şimdiden yetişmekte zorlanıyorum hızına karnım büyüdükçe nasıl olcak bakalım
Busraras Oğlum 5 yaşında şimdi 6haftalik hamileyim ve aşırı derece bulantılarım var çalışan bir anne olarak düşünmüyordum takı oğlumun ısrarına kadar
Supriz_qizim Merhaba benimde ikinci hamileliğim ama ben oglumu birakib nasil gideceğim diye kahr oluyorum🥲