Hasret3449 hangi marka urun. Bize bayer accucheck optima marka önerdi biz bayer alabildik. Bunların ölçümleri doğru ve iyi dedi. Kesinlikle diyetisyene gitmedim. Ben gittim ölçüde ilk saat 208 2. Saat 165 çıkmıştı. Suanda aclik 90 95 arası tokluk 120 139 arası gidip geliyor. Kendini ac bırakma. Evet ben de daha onceyaptigimndiyetlerde öyle öğrendim. Ketojenik diyet fln yaptim aralıklı beslenme yaptim. Onlarda iki ogun arasında kesinlikle ara öğün yemeyin diyorlardı şeker yükselir diye hep öyle yapmıştım. Gebelik öncesinde. Ama aslına öyle değilmiş. 3 ana öğün 3 ara öğün yapiyorum. İstersen diyet listemi atabilirim tabi bana göre hazırlandı ama bir fikir olur. Yukarda bi arkds paylaşmış ona benzer zaten genel.olarak listeler benziyor.
Sakin ağlama üzülme öyle olunca şeker daha yüksek çıkıyor. Bir de ellerini mutlaka yıka. Bazen bir şeye dokunuyorum veya mutfakta is yapiyoruz falan sonra ellerimizde yemek artığı kokusu veya bireyin tadı gitmiyor ölünce yuksek cikiyor. Ben öyle yaptım. Ardından ellerimi ykkayip tekrar ölünce hep normal çıkıyordu. Mutlaka dikkat et ellerin temiz ve kuru olsjn. Ve ilk damlayı sil 2.kan damlasını ölç. Diyabet hemşiresi bana öyle soyledi