Patito__ Nisaylvc 11 gun kala cikmasi ancak adetten hemen sonra yumrtlarsn belki onun disinda biraz zor yani.
Nisaylvc aysebaday61 ay sus sus heyecanlanıyorum benim de pazartesi belli olcak🥹 kaç haftalık çıktı sizin o zaman
Barlasmom1 Nisaylvc benim adetten hemen sonra yumurtlamam olmuştu ve sizin gibi 10 gün kala öğrendim betam 70 çıkmıştı inşallah sizin de bu şekilde olur hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve bu arada testte de sizinki gibi silikti😊
Elif-ada- Nisaylvc Cnm kafam karıştı nasıl dongunuz 25/26 ise 11 gün yumurtlamanin üzerinden geçmiş 11 gün adetinize var hesabınızda yanlışlık var
motherofcats bence yok 11 gün önce çıkması biraz imkansız zaten o süreçte gebelik daha yeni oluşmaya başlıyor adet gecikmesini bekleyin her zaman
Rojin__321 _34Merve https://mutluresim.com/images/2024/12/14/1oKgvr.jpgvalla canım benimkiler böyle çıktı hatta bı gane daha yaptım oda koyu çıktı ama onun resmi yok hakkında hayırlısı inşallah vardır
Rojin__321 _34Merve aynen öyle canım herşeyin hayırlısı unutma rabim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir