Yasmin444 Kızlar gece kızımı yatırdım sabah kalktığında kudmayla uyandı bina kusmaya başladı neyden kaynaklı hiç bilmiyorum hafıften ateşi var ve sürekli ishal oluyor yemek yemiyor yediği gibi ağzından geliyor sadece süt içiyor sizce ne versem ne yapsam midesi düzelir kendine gelir
Ebru_y Yasmin444 bu ara herkeste bu şikayet var Haşlanmış patates hem mide üşütmesine hem ishale iyi geliyo nane limonda iyi gelir midesine kac yaş ay bilmiyorım ama
myavocado Yasmin444 doktora götürün hemen burada kimse tavsiye veremez. Enfeksiyon ise midesi düzelsin diye evde yapabileceğiniz bir şey zaten yok, kimhem kusma hem ishal ise enfeksiyondur muhtemelen
hamileyimkiben Yasmin444 aynısını biz yeni atlattık salgın varmış probiyotik verdi dr , ikinci gün aşırı ishal oldu ateşte yükseldi serum yedi iki büyük anca toparladı . Evde bekletmeyin bi serum yesin toparlar biz 4. Gün toparlamaya başladık ve ben 38+5 im 🥲🥲
Vldnshn1 Ay benim çocuğum değil ama bugün bi anda ben kusmaya başladım ve hemen peşine ishal oldum 31+4 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum
Esracim01 Canım üşütmüş olabilir, enfeksiyon olabilir. Makarna pilav fln mide ve bağırsağını tutar da viral bir enfeksiyon ise ona göre beslenme uygularsın bir serum takarlar çocuk kendine gelir toparlar ikiniz de heder olmazsınız. Çok geçmiş olsun 🌸