Shjazbhahsh Ben yaptırdım canım 3 tü yaptırdığımda şuan ne kadar oldu bilmiyorum mutabe fiyat güncellenmesi yapmışlardı çünkü geçen hafta gittiğimde
mozdemir2619 Merhaba muayene 1443 detaylı usg 3800 ödedim her gidildiğinde Dr renkli bakıyor kasdettiğiniz buysa
gulzaadee mozdemir2619 bende kerime hanıma gitmeyi düşünüyordum bakalım teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
Busraaaakkk gulzaadee kerime bana çok ilgisiz geldi ya bilmiyorum memnun musunuz ama. Daha doğrusu bi ilgili bi ilgisiz bi kadın. Medicanada başka da seçenek kalmadı Gültekin de gidiyormuş
gulzaadee Busraaaakkk henüz gitmedim bi yakınım gidiyor ve çok memnun onun tavsiyesi üzerine gidicem ama bakalım . Umarım memnun kalırım yoksa diğer seçeneğim de gültekin bey olacak
gulzaadee Busraaaakkk zaten bu ay gideceğim ocaktan sonra şehir dışına taşınıyorum bakalım ya hakkımızda hayırlısı
Shjazbhahsh Ben çok memnunum aşırı rahat biri asla kasmıyor seni istediğim saatte ulaşabiliyorum tavsiye ederim 👌
Sumeyra96 Shjazbhahsh bilgi verme konusunda nasıl acaba gültekin hocadan çok fazla memnun kalmadım bu konuda ağzını bıçak açmıyo ben sorarsam söylüyo sadece 30. Haftama girdim yarın nadir hocaya randevu aldım ilk kez
Shjazbhahsh Busraaaakkk Gültekin’e de gittim ben tercih sizin tabiki ikiside alanında iyi doktorlar ama ben kadın doğumda erkek doktora gitmeyi daha doğru buluyorum ☺️
Busraaaakkk Lutetia eşi İstanbul’da çalışıyormuş zaten, onu oraya yerleştirmiş kendi de süreli olarak duruyormuş İstanbul’a gidecek diye duydum ben
Gamzeli_03 Busraaaakkk Medicana yeni bir doktor daha kaybetti yani hayırlısı olsun yukarı da yazdım ya gereksiz pahalı ya 🤦🏻♀️