gulzaadee valla canım paran çok işe birşey diyemem ama yazık günah özeller çok çok pahalı ilk hamileliğim de Kerime hanıma gittim doğumu da Kerime hanım yaptı ikinci hamilelik ve doğum da üniversite hastanesinde yaptım üç olursa onu da üniversite de yaparım özlem şerife genç oda özel muayene ediyor çok ilgili orada ki doktorlar da 395 TL idi muayenesi doğum 6 bin tabi şuan fiyatları değişmiş olabilir ben Mayıs da doğum yaptım ama özel den farklı yoktu hatta daha iyi idi odam özel oda tek kişilik ebeler kaç kez gelip gidiyorlar doktor geldi yani hiç fark yok tek farkı parası 🤦🏻♀️ yani tecrübe etmiş biri olarak her ay da gittim hatta Kerime hanım son artık doğuma doğru beni bir ultrasona gönderdi aşağıya gittim ayrı bir ücret verip çektirdim yukarı çıktım baktı ben bunu istemedim ki bunu neden çektirdin dedi sekretere kızdı yanlış yazdın diye aşağı indim yeniden istediğini çektirmek için Yeni ücret ödedim hâlbuki benim suçum değil sizin hatanız yüzünden ben iki kere para ödemek zorunda kaldım çok sinir oldum ama doğuma az bir süre kaldığı için kötü olmamak adına sustum randevu d üniveristesi de ayın son pazartesi hangi güne denk geliyor ise o Zaman yeni den randevu listesi açılıyor oradan alınıyor