Guzelanne56
Guzelanne56 belden uyuşturma hiç hissedilmiyor bile o kadar ince iğne kullanıyorlar ki. Ben anlamadım bile vurduğunu. Sakinleştiriciyi sanırım ilk doğumumda bana vurmuşlardı. sersemleşmişim çünkü.ameliyat anını doğru düzgün hatırlamıyorum bile hayal meyal hatırlıyorum. Ama bu doğumumda kendim sakin kaldım başımdaki hemşireyle sürekli sohbet halindeydim. Kendimi iyi hissetmediğini söyledim, hemen müdahale etti, tansiyonum düşmüş düzeltti ilaçla. Hatta ameliyat anında doktorumla bile konustum. Hocam önceki ameliyattan kasıgımda ağrı kalmıştı dedim yapışıklığa bakcaktınız dedim. O da gerçekten halletmiş azcık bi yapışıklık varmış. O kadar aklım başımdaydı yani. Doktor Boynunda kolyesiyle gelmiş bebeğin, kordon dolanmış dedi. Hemşireden fotoğraf çekmesini rica ettim. o da çekti bebeğin doğdugundan hemen sonra. Ameliyat sürecim çok güzel geçti Allah bin kere razı olsun onlardan doktorumdan. Sana da önerim Sakin ol süreci sakinlikle karşıla inan herşey o zaman daha güzel ve kolay oluyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kolay doğumlar nasip etsin