Nur_Erdugan53 Hcrak ya gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde de kucağına almayı nasip eder Allah inşallah🥰
Nur_Erdugan53 Gozdenur1334 Vay maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini
Gozdenur1334 Nur_Erdugan53 amin inşallah cümlemize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🥹
Nur_Erdugan53 nurcanalperr ya maşallah canım sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah Bebişi de
Nur_Erdugan53 tazee_anneee ya maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde de kucağına almayı nasip eder inşallah
Aleymomm Nur_Erdugan53 ananas olduk biz 🍍 ❤️ Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin 🥹❤️
Nur_Erdugan53 drnkra2025 Oh maşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
1evremti Nur_Erdugan53 Ya ben bildirimleri çok geç görüyorum sabah girdim halbuki siteye hiç bildirim yoktu şimdi gördüm 🥲 Teşekkür ederiz 🥹🌸
Nur_Erdugan53 Canan1991 maşallah canım yolunuz uzun Keyfini çıkart Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına nasip eder almayı
Nur_Erdugan53 Bnguuu_102 maşallah canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah inşallah
Nur_Erdugan53 Minikmucizemmm26 sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım maşallah size
Minikmucizemmm26 Nur_Erdugan53 amin canım çok teşekkür ederim insAllah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine🥰🌸
Nur_Erdugan53 isiksinem45 Maşallah canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini
isiksinem45 Nur_Erdugan53 Amin inşallah çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizde aynı şekilde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Nur_Erdugan53 Akdere_44 Aynen canım Mesela ben ilk kızım da 41 haftalık Hem doğum yaptım ben sezeryan’a alındım çocuklarım çocuğa değişiyor bu bünyeden büyüğe bence