aryadeniz25 Nur_Erdugan53 aynen öyle az kaldı heyecan da fazlalaştı. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi 🥹💖
Akdere_44 Nur_Erdugan53 inşallah. 14 günümüz kaldı bakalım ne zaman gelecek kızlar erken doğar diyorlar ama herkeste aynı olmuyor sanırım
Nur_Erdugan53 Akdere_44 Aynen canım Mesela ben ilk kızım da 41 haftalık Hem doğum yaptım ben sezeryan’a alındım çocuklarım çocuğa değişiyor bu bünyeden büyüğe bence
Gokturkmom_ 100924 İnşallah sağlıkla güzelliklerle gelsin 🤍🤩 Biz iyiyiz 5 günlük olduk bile alışmaya çalışıyoruz birbirimize küçük beyle
Nur_Erdugan53 danla2711 Öyle oluyor zaten sabah kalk evi görünce insan toplayası gelmiyor üşeniyor ay kızlarımda cam siliyordum kız bunda hiçbir iş yapasım gelmiyor
danla2711 Nur_Erdugan53 😂ay vallahi kolumu bazen kıpırdatamıyorum bile bazende bir enerji geliyor ya Allah diyorum😂😂
Nur_Erdugan53 Meltemanneolsun ya Maşallah daha minikmiş Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Meltemanneolsun Nur_Erdugan53 evet teyzesi daha minnacık inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı görürüz❤️❤️