Sumiire Kevser_1 rica etsem e devletiniz varsa raporunuzda gerekçe olarak ne yazmış doktorunuz bakabilirmisiniz
Sumiire Sibel_burgu doktorum da bana dedi uzun ve yorucu bir süreç seni bekliyor diye ilk kızımda çok zorluk yaşadım bunda gen testlerini yapıp gerekiyor mu gerekmiyormu bakmadan hamile kalmayı düşünmüyordum ama nasip işte
Sumiire TugceOrak 600lük oluyor onlar 2tane sizin kullandığınız 400 lüktür bunların içinde 10 tane oluyor
PurpleRose Sumiire özele gidiyorum doktora doktoruö kağıda yazıyor. Özel olduğu için e reçete olarak geçmiyor. Aile hekimime götğrp gebe olduğumu söylüyorum özele gittipim içinde siz yazar mısnz diyorum kağıdı gösterip yazıyor
kubccc61 artık neyden para keseceklerini şaşırdılar. Bende 35 hafta boyunca hiç ücret vermeden alıyordum oksaparı raporum var 1 senelik. geçen gün sağlık ocağına yazdırdım eşim gitti almaya devlet artık belli bir miktarını karşılamıyor demiş eczacı.
Sumiire kubccc61 ben bilemiyorum ya moralim bozuldu bu kadar fazla çıkmasına ben muayene parası vermiyim çocuguma yatırım yaparım diye devlete gidiyorum böyle ekstra şeyler canımı sıkıyor
Minikmucizemmm26 Sumiire 1 hafta oldu ya da olmadı decavit ve oksapar 1 kutu 412 verdik 3 kutuya ortalama 500 filan veriyorduk
myangelson Sumiire geçen hafta aldık 3 kutuya 1300 TL verdik yanında farklı ilaclar da vardı ama katkı payları toplasan 100-200 anca ediyor
Sumiire myangelson peki direk eczaneden mi alıyorsunuz yoksa doktorunuza veya sağlık ocagına yazdırıyormusunuz
myangelson Sumiire bana yeni yazıldı rapor serklaj oldum sürekli yatmam gerektiği için yazıldı hastaneden 1 aylık rapor verildi kaç haftaya kadar kullanacağım bilmiyorum. Bu aldığımızda 1 aylık yazıldı yani 3 kutu 30 günlük direk eczaneden aldım reçete ile. Sanırım kontrole denk gelir yine doktorda yazdiririm zaten raporu yenilemesi lazım