helloandhello Kızlar 10/6 tansiyon iyi mi normalim 11/8-12/8 iki gündür tansiyonum düşüyor 10/6 çıkıyor hemşire yükselmesinde dedi düşsün daha iyi yükselmesi daha kötü oluyor dedi gebelikte düşğk tansiyon problemi yaşayan var mı ? Bol su iç dedi bana
MiracAlpinveUmutunAnnesi helloandhello Hamielikte 10 6 tansiyon gayet iyi benimde hep 10 a 6 çıkıyor. Geçen 8 e kadar düşmüş bayılmışım. Yüksek tansiyon olmaması gerekiyor
Ttr5 helloandhello gebelikte yüksek tansiyon daha tehlikeli evet 14/9 olursa mutlaka doktorunuza bildirin..düşük tansiyonda da yan etki oluyorsa bi doktorunuza danışın ama normal söylediğiniz değer benimde başlarda hep düşüktü
1Anneadayiiii helloandhello benimde normalim 11/7 oluyo kontrole gittiğimizde stres ya da heyecan yaptığım için 13/9 çıktı çok yüksek dedi doktorum dikkat etmen gerekiyo bebeği zehirler dedi ama evde hep iyi çıkıyo büyük ihtimalle kontrole gittiğimde stres yaptım
helloandhello MiracAlpinveUmutunAnnesi benim normalim 12/8 falan hemen hissediyorum düştüğünü hemşirede öyle dedi yükselmesinde dedi bu ara fazla fazla stresliyim bide gün yaklaşıyor eşimde sağlıkçı bol su dedi bana iyi ya içim rahatladı biraz ☺️
helloandhello Ttr5 başım dönüyor böyle hafif hafif bide evhamlı bir insanım hemen anlıyorum düştüğünü. 😌
happyprincess_06 Ttr5 benim bugun 14/9 çıktı çok bildiğim şeyler değil yarın doktora söyleyecektim aksi bir durum ne oluyor
Ttr5 helloandhello bende şuan tansiyon ilacı kullanıyorum o zaman düşüyor başım dönüyor doktorum aniden kalkma yerinden, bol su içmeyi ihmal etme mutlaka dinlen bu durumlarda demişti.anladığınız an oturun bir süre kalkmayın dinlenin düzelir zaten ☺️
helloandhello Ttr5 aynen öyle defi hemşirede bakalım bide benim boyun ağrım oluyor +stres =baş dönmedi tansiyon ☺️
helloandhello 1Anneadayiiii benim yükselmiyor Allaha şükür düşüyor bir tık stresten yükseliyor işte veya düşüyor bu ara bende stresliyim niye olduğunu çözemiyorum stresimin
Rabiamina helloandhello benim hep 10/6 çıkıyor. Baş ağrısı yapmıyorsa sorun yok. Doktorum da hep yükselmesin yeter diyor
1Anneadayiiii helloandhello düşük olması daha iyi bencede bırak yükselmesin canım benimde evdeyken çok iyi Allah’a şükür
Ttr5 happyprincess_06 yüksek tansiyon durumunda preeklamsi den şüpheleniliyor (gebelik zehirlenmesi) tabi bunun yanında idrarda protein kaçağına da bakılması gerekiyor doktorunuza mutlaka söyleyin ihmal etmeyin..ben bundan dolayı bir gece hastanede yatış yaptım takip için protein kaçağıda 3+ şuan..tansiyon ilacı kullanıyorum düşürmesi için..ödeminiz varmı şuan
1Anneadayiiii helloandhello ay inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah kaç haftalıksın cinsiyetiniz belli mi 🥰