esracbn10 Kizlar birsey soracagim 25+5 haftalık hamileyim hamileligimin basindan beri hep bir hafta geriden geliyoruz yani aslinda normalde olmasi gereken 26+5 ama ultrasonda 25+5 gorunuyor benim gibi boyle haftasindan geride olanlar var mi cok uzuluyorum bu duruma. Birde 25+5 720 gr suan kilosuda cok degil😏 cok taktim kafama ya
Sila7166 esracbn10 daha erken bebegin kilo almasi icin bunun icin uzulmene gerek yokki son 2 ay bebek daha cok kilôaliyo
Yenianne7 esracbn10 Benim miniğimde 4 5 gün geriden geliyordu ben ekstra bişey yapmadım ama 22. Haftada kontrole gittigimizde arayı kapatmış dedi doktorumuz. Bebeğinin kilo almasını istiyorsan kaşar peyniri muz yoğurt ye canım 😉 Aman muzu dikkatli ye kabız edebilir. 🌹
Merveee277 esracbn10 adet tarihin belli mi peki? Benim tarihim net değil ilk zamanlar önde gidiyodu sat’ı değiştirdi şimdide 4 5 gün geri çıkıyo hep banada tarih belirszliğinden öyle diyor ama kafama çok takıyorum
Masalmelissamoms Canım sanırım 2 haftaya kadar pek onemsemiyo doktorlar ilerleyen tarihlerde toparliyo benim kuuzm da iki hafta önden gidiyordu 27+5 iz bugün tam haftasıyla uyumlu..endişe etme hic
Yalinn8 esracbn10 +2 -2 normal karailaniyor canim endiselenme, o aralik artarsa sıkintı var mi die bakiliyor, kilo da haftan ilerledikce alir hiic korkma guzel beslen vitaminlerini all
Sila7166 esracbn10 normal canim sabir son raddaya variyo valla ben daha bebegim ne kadar kac cm bilmiyorum bile rabbim sabretmesinide gosteriyo 😉
esracbn10 Merveee277 iste hatirlamiyorm tam ama benim hatirladigim tarihe gore 1 hafta gerideyiz iste
GamzeCan esracbn10 canm bi hafta geri bi hafta ileri cok önemli değil zaten ultrasonlarda yanılma payı olabiliyor kafana takma kilosuda gayet iyi
Medebru esracbn10 bende 19+4 üm banada doktorlar geride geliyor dedi. Bende çok korkuyorum benim düşük riskimde var. Dua ediyorum korkuyorum bebişe birsey olmasın diye senin içinde edicem. 🙏 rabbim hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.
esracbn10 Medebru benimde ayni skıntı var canim 3 ay yatis verdi doktorum Allah hepimize sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi🙏
GamzeCan esracbn10 biraz az almış ama bu haftadan sonra daha cok kilo almaya baslicak hem bazıları yapısal minnoş olur ama sen hergün muz süt ceviz kaşar kuruyemiş maden suyu bal kaymak tüket canım
Sila7166 esracbn10 18 haftalik olduk ama daha ogrenmemeize var 21. Haftamda ogrencem insallah hepsini😍