minikbebegim06 A_nuur19 pcosta kist durumu olabiliyor bilmediğimiz bu da ic kanama vs olmasına sebep olabiliyor
minikbebegim06 A_nuur19 yanlış anlama bende de pcos vardı pcos tedavi gerektiren bir durum hastaneye gidip bir uzmandan yardim al bence
A_nuur19 minikbebegim06 Canım hastaneye gitmiştim doktor rahim filmi çekil dedi o ay hamile kaldım o da kimyasal oldu bidaha da gitmemiştim bı denemek istedim şans vermek istedim zaten bı de bu ay hacamat yaptircam faydası olmazsa giderim
A_nuur19 Alya05 Bakıyorum canım 21 gün diyor adete denk gelse ne olur yani illa ki adet zamanına denk geliyor sanırım da veya 15 gün falan yapsak
Sevila59 A_nuur19 bende bir tanıdığım sayesinde başlamıştım soğan suyuna gebe kalamıyordum adet bitiminden sonra 12 gün felan içtim. Ve o ay gebe olduğumu öğrendim zararlı olduğunu bilmiyordum yinede dikkat etmek lazım umarım Sizinde yüzünüzü güldürür ☺️
A_nuur19 Sevila59 Aynen öyle canım inşallah buraya testim pozitif demek nasip olur 1 Ocak gözüküyor regl tarihim inşallah yeni yıla musmutlu girerim☺️☺️🤍🤍
Hanifenur10 A_nuur19 canım ben de başladım 10 gün oldu yumurtlama gününde bıraktım onun yanı sıra nioli yağı da kullanıyorum rahmi temizlemesi için Folik asit te kullanıyorum vücudu bebeğe hazırlaması için bakalım inşallah aynı anda aynı sevinci yaşarız🙏
A_nuur19 Hanifenur10 Amin amiin inşallah canimm bende chia tohumlu su içiyorum sabahları birisi önerdi burda soğan suyu içiyorum sabah akşam bide folik asit içiyorum da 2 gündür unuttum ya ☺️Regl tarihin ne zaman kuzum