Vlog1345 Uzun penye elbise şeklinde olan babaanne geceliklerinden aldım 😂 sezaryen sonrası lavaboya vs gidince pantolon indirip kaldırmakla uğraşmayayım diye
Vlog1345 Brcuburci yani bilmiyorum kişiden kişiye değişir ben ilk zamanlar tuvalet ihtiyacım için eğilip pantolon indirmek kaldırmak zor olur karnımda dikişlerle diye öyle gecelik aldım.
couleurcerise Brcuburci Gecelik öneriyorlar okuduğum anne bebek kitabında doktor 3-4 gecelik koyun yazmıştı kanama ve dikiş kontrolü için
1mutluAnneee1 Ya bulamadım canım sitede yoktu pemtidem uzun kollu düğmeli aldım bir takım bir yakım kısa kollu düğmeli suwenden aldım
ikibaloglanannesi İlk hamilelikte önden açmalı koymuştum sezeryan oldum rahat ettim. Kendi bedenimden bir beden büyük aldım. Bu hamilelikte de 3 tane yine aynı önden açmalı aldım. Hem de günlük hayatta kullanmak için.
Yazan Ben bunu almıştım. Boyum 1,70 L bi tık kısa oldu ama XL tam oldu. Kumaşı dokusu kullanışlı olması vs beğendim ben
Yazan Brcuburci yani ben de yeter diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz diye evden de bi tane pijama koydum
tazee_anneee Brcuburci bende başka bi modelle bunun arasında kalmıştım bunda karar verdim geldi çok beğendim gerçekten
Nesizade05 Brcuburci https://ty.gl/olpy7lzo5ui4l bide bunu aldım kumaşı o kadar güzel ki çok memnun kaldım ben