imrensss Anonim2828 sonlandırmak için geç kalınmıştı , çocuğun geleceği için yaşıtlarının zorbalığını düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyordu durum ama sonrasında bunu veren Allah sabrımıza verir dedik 37. Haftadayız ..
esderler_ Anonim2828 korkulacak bir şey değil, çok şiddetli bir acı vs bir şey hissetmedim. Bir sürü asistan vardı işlem yapılırken kısa sürdü işlemden sonra odaya yatırıp 2-3 saat gözetim altında tuttular Zeynep kamilde sonra taburcu ettiler 3 gün rapor vermişlerdi bol su içip dinlenmiştim.3 şırınga almışlardı sıvıdan onları eşime teslim ettiler o da genetik var aynı bahçede karşı binada oraya teslim etmişti 20-30 günde sonuç çıkmıştı.Sonuçlar temiz gelmişti
Anonim2828 esderler_ ohh çok şükür çok sevindim adınıza doktor adı neydi bu arada? Korkum sadece bebeğime birşey olması bi enfeksiyon vs kapmadan atlatmayı diliyorum allahtan sonrasında iğneyle sıvı alınan yeri kapatıyorlar mı açık mı kalıyor
esderler_ Anonim2828 oya Demirci talipliydim ben perinarologtu o zamanlar ama bir sürü asistan vardı asistanlara anlatarak yapıyordu her şeyi, amniyosentezi o mu almıştı hatırlamıyorum ama. Bi taraftan ultrasonla bebeği kontrol ederek iğneyi sokuyorlar bi yerine denk gelmesin diye zaten şükür bi sorun yaşamadım. İşlemin yapıldığı yeri steril edip öyle iğne sokmuşlardı yavaşça.İğneyle tek seferde sıvıyı çekip sonra 3 şırıngaya böldüler 3 defa girmediler. Tek bir işlem yeri oldu yani ufacık bir iğne deliği onu da bandajla kapattılar 1-2 gün sıvı teması olmasın demişlerdi canım
Anonim2828 imrensss kesinlikle belki çok klişe gelicek ama benim de bi kaç tanıdığım için bebeğine sakat bi kolu yok bi kolu diğerinden daha kısa eli ayağı vücuduna göre çok kısa gibi bi çok şeyler söylendi çok sağllıklı söylenenler gibi doğmayan bebekler oldu siz sonuç ne olursa olsun onu çok seviceksiniz bu elbette değişmeyecek ama diyorlar ya hamilelik kapalı bir kutu be çıkacağı hiç belli olmuyor rabbim yardımcınız olsun dualarımda denilen gibi çıkmaması yönünde 🙏
imrensss Anonim2828 amin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 benim de mucizelere inancım tam dolayısıyla bekleyip göreceğiz . Lütfen sizde tedirgin olmayın test yaptırmaktan ve dilerim ki içinizi ferahlatacak sonuçlar alırsınız
Kubrasrlozd Anonim2828 merhaba, bende özel bi klinikte yaptırdım. Doktorum bana kalçaya yapılan iğneden daha az açıtıyor çünkü kalçada kasa yapılıyor buradaki boş yağ tabakası hiç korkma demişti. Gerçekten de öyle oldu sadece hafif bir irrite durumu oluyor. Ama ultrasonda görüyorsun zaten iğne nerede bebek nerede sıvının alımını bile izliyorsun. Endişelenme hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah 🤲🏻
Anonim2828 Kubrasrlozd inşallah canım benim acı eşiğim biraz yüksek zaten enfeksiyondan korkuyorum umarım güzel bir şekilde atlatabilirim süreci 🙏
Leoskooo Anonim2828 merhaba 21. Haftamda yaptırdım çok kısa süren bir işlem. Ultrasonla bebeğe bakıyorlar ve bebeğin olmadığı yerden su alıyorlar. 2 dk sürüyor işlem ağrısız. Sonrasında 2-3 gün dinlenmiştim ve bir sıkıntı yaşamadım. Ancak sonuçlar çok geç çıkıyor benim sonucum 2 ay sonra çıkmıştı .
Anonim2828 Leoskooo sizde mi zeynep kamilde yaptırdınız acaba ? Genetik bölümü bana 2 haftada ön sonuclar 4. 5. Haftada tam sonuçlar çıkar demişti umarım denilen gibi olur canım
Anonim2828 esderler_ canım benim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için böyle duya duya tedriginliğim biraz daha stabilleşiyor allah razı olsun 🙏
Leoskooo Anonim2828 merhaba. Evet bende Zeynep kamilde yaptırdım bana da yaptırırken öyle demişlerdi. 3-6 hafta arasında sonuçlar çıkar demişlerdi ancak 8 haftayı buldu benim sonucumum çıkması. Ama istenilen testlere göre de oynama oluyor diye biliyorum. Benden sonra veren bir hanım efendinin benden önce çıkmıştı.
Anonim2828 Leoskooo noonan sendromuna bakılıyor mu acaba bi bilginiz var mı çünki kromozomsal bi sorun var mı yok mu diye fetal yaptırmıştık sorun çıkmamıştı doktorlar fetal de noonan sendromuna bakılmadığını amniyosentez yaptırmam gerektiğini söylediler ama dün internette araştırdım amniyosentezin içinde hangi testlern olduğuna noonan sendromu göremedim de
Leoskooo Anonim2828 malesef bilgim yok. Ama ona göre bir test yapıyorlardır diye düşünüyorum. Ben hiç ikili test veya fetal DNA yaptırmamıştım o yüzden daha kapsamlı istemişler olabilir benden
sedakiz Anonim2828 Anonim2828 merhaba amniyosentez sonucunuz geldi mi? Ense kalınlığı ne kadardı acaba
Kbraust 7 Ekim’de Zeynep Kamilde yaptırdım 5 hafta sonra hepsi tamamlandı. 12 Kasım’da çıktı sonuçları. İlk haftanın sonunda 2 tanesi çıktı 12 kasıma kadar yavaş yavaş çıktı son ters çıktığında tamamlandı diye mesaj geldi. Sizde neyden dolayı istendi?