Pera-k hemen hemen aynı süreçlerden geçtim ve yapayalnızdır gurbette.üzmeyin kendinizi ben sapmayı hiç sevmedim mesela birkaç hafta sağım yaptıktan sonra bırakmıştım.biz gergin ve üzgün olursak bebeğimize de kendimize zarar veririz.Akışa bırak ve içgüdüleriniz be derse onu yapmaya çalışın,emzirmeyi de öyle aman aman çok sevmedim yani bazı annelerimizin anlattığı gibi hissetmedim sanırım🥲bu nedenle kendinizi yargılamayın çok zor gelmiyorsa sizi şok sık bebeğinizi emzirin aldığı kadar süt içer,benim azdı ama olsun içiyordu ya bşraz iyi hissediyordum ama Aşık besin kaynağı mamaydı yani.Her anne kendini ve çocuğunu en iyi bilen tanıyandır.Etrafa göre bir kalıba girmek zorunda değiliz,bebeğimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız elbette.Karnını doyurma,altını temizleme,vvaktinde uyutma,temiz hava için dışarı çıkarma her türlü ihtiyaçlarını eşimizden geldiğince yapacağız elbette ,ama emzirmeyi sevmiyorsan ya da sütün azsa sen kötü bir anne olmuş olmuyorsun🥲 bebeğini bile bile ihmal edenler,umursamayalar,yeme içme uyuma gibi genel ihtiyaçlarını bile bile ihmal edenler eksik annedir.Doğal süreçte hissettikleriniz yüzğnden kendinizi üzmeyin mutlu bir şekilde kendinize ve genişinize odaklanın derim ben,kolay gelsin 🌸❤️🥰