Deletedmom00251 Yasmin41 benim bişeyim yoktan evden cıkcak kimse yok ablamn çocukları var eltim yaknımda ama 6 aylık onunda bebeği arkadaşlarım calşyo artık ev üstüme geliyor o derece
Yasmin41 Deletedmom00251 eşinle akşamları çık canım arada ya da arkdşlara oturmaya da gidebilirsiniz biz kış günleri genelde arkadaşlara gideriz arada dışarı çıkarız şimdi arkdşlar çağırıyor biz gidemiyoruz
Deletedmom00251 Yasmin41 eşimle çıkıyoruz yürüyüşe onunda kolu kırıktı 20 gündür evdeydi hiç bi yere adım atamadık yeni başladı işe akşamları çıkıyoruz bide havalar iyi ya balkona cktm çamaşır asmaya hayata küstüm dışarı çıkamadığm için😂😂
gizemmm Yasmin41 BT ve PET zararlı evet. Radyasyon yayıyor. Babam pet çekildiği için biliyorum. Onun dışında röntgen o şekilde değil
Yasmin41 Deletedmom00251 ayy evet çok değişik oluyor ben de balkon kapısından dışarı bakıyorum gözlerim kısılıyor gün ışığı görmedeğimden 😊
zge_frdi Yasmin41 esimin anneannesi guatr icin bi cihaza girmisti nasil bir cihaz bilmiyorum eger hamile varsa gün boyu yaninda durmasin demisti
Esraesra06 Yasmin41 yanında durma sakın röntgen ve tomografi odalarının çekildiği cihazların hatta tomografi çekilmişlerin
prensleriminannesii Yasmin41 kontrasli ilac alanlarin yaninda durmak zararli. Zaten onlara bilgi veriyolar hamilelerin bebeklerin yanına yaklaşmayın bir süre diye