gkckckali 1_papatya yani madem kendinizi öyle hissediyosunuz halimizden de anlamaları gerekir ama yok iste😂
1_papatya gkckckali aynen yeter ki bir yerine birşey olsun dünyayı yıkıyor hele bir grip oluyor sanırsın verem olmuş sabahlara kadar inim inim inliyor 😂😂
rumeysa5 gkckckali ay buna çok güldüm gerçekten öyle ya bizden daha hamileler zaten biz hamileyken bile😅😅😅
Mickeylover gkckckali şimdi bile hamile gibi nazlı ve baklava falan canı çekiyor , gerçek olsa bilemedim 😬
cereNehir_02 gkckckali ay keşke bi kez o halde görsek onları benimkisi çok nazlı olur sürekli ağrısı olduğunu söylerdi😅😅😅
Aserpil gkckckali zaten benden çok o hamile. Yaramıyorum diyorum, oda bende yatamıyorum diye. Beli agriyo diyorum benimki daha beter diyo. Vallahi benden çok canı birşey istiyo. Her gün aseriyo. Haaa birde göbek yaristiriyoruz daha ne olsun 🤣🤣🤣
kayramertannesi gkckckali Ben hamileyken benden fazla aşerdiği için çok farklı bir senaryo canlanmadı açıkcası kafamda Muhtemelen her gün bir tepsi baklava gömerdi
Ebru_ebru gkckckali Doktor magnezyum yazdı almaya giderken iki tane al dedi bende eşim beni düşünüyor diye düşündüm aldım geldim sabah içtim baktım benden sonra içiyor bende bakınca benim de ihtiyacım var magnezyum iyidir diyor 😂😂😂 ay tüm gün uyudu birde diyor senden etkileniyorum sen uyuduğun için dedi ya 🤣🤣