gkckckali gkckckali iyi ki kadin olarak yaratilmamislar çoğu yorum onu gösteriyor zaten😂 ki benim iki kızım daha vardı ucuncuye hamile kaldigimda daha zor çocuklu insanin hamile olmasi
Ebruuu0606 gkckckali hamileliğin ilk başlarında bütün semptomları birlikte yasadık 😂 ben aşermedim o aşerdi😁 bende duygusallık olmadı ama eşim ağlak oldu☺️ benden çok ağrı sızı çekti psikolojik olarak yani çokkk nazlı olurdu yatağına isterdi yemeğini falan bebeğe bişey olacak die kalkmazdı bile😂
Zeynepcyln1991 Yorumlar çok komik🤣🤣🤣🤣 Benim eşim her sabah haşlanmış yumurta yerdi hiç kusmazdı günde10 tane en iyi takviyeleri kullanırdı doktora 1 sayfa soru hazırlardı düzenli egzersiz yapardı ama tatlıdan vazgeçmezdi 🤣🤣🤣🤣
1_papatya gkckckali yerinden kalkmazdı her işini yaptırırdı ve aşırı nazlı olurdu çenesi hiç durmazdı oram ağrıyo buram ağrıyor masaj yap şöyle yap böyle yap falan ayy iyiki hamile değil çekemezdim 😂😂 sırf ben bir yerim ağrıyor dediğimde benim de ağrıyor demesin diye 9 ay boyunca hiçbirşey demedim en son doğuma giderken sancılarım arttı dayanamayacak hale geldim kalk hastaneye gidelim çok sancım var bebek geliyo sanırım dedim sakin bir ses tonu ile uyuyordu benim de belim ağrıyor biliyon mu dedi geri yattı dalga geçme kalk iyi değilim diye diye kaldırdım o hamile olsa en ufak bir ağrı girse hadi hastaneye gidiyoruz der sürükleyerek götürürdü sanırım beni😂😂
Sseydayerdem gkckckali bel ağrısı, aşerme, uyuyamama ,sağa sola dönememe , mide yanması kısacası benim yaşadığım herşeyi fazlasıyla yaşardı yani 😂😂
gkckckali 1_papatya yani madem kendinizi öyle hissediyosunuz halimizden de anlamaları gerekir ama yok iste😂