Aslaninannesi_ AnayimBenAna_ ay bide bir dizi vardı seni bizim yatağımızda başka bir kadınla gördüm diyordu oda seni aldattıgımımı düşündün diyordu 😀
[silindi] AnayimBenAna_ boğazım bir tık kötü, onun dışında iyiyim yavrum. Yatak döşek değilim en azından 💃🏻 sen pekiii?
AnayimBenAna_ [silindi] bende toparladım şükür dün gerçekten iyiydim bugün daha iyiyim annem geldi kaldı iki gün o berikoyla ilgilendi sağolsun ben bulantı hapından sonra zaten uykudan kafamı kaldıramadım resmen onuda içmeyince bulantım oldu mecbur içtim.
Aslaninannesi_ [silindi] evet geçen bir yazı gördüm Ali rıza hayriye ve çocuklarının bir sürü hataları vardı ama suçlu hep ferhundeydi çünkü ferhunde gelindi yazmış 😀
Aslaninannesi_ [silindi] ay evet o caroline varya yatacak yeri yok 😀sen anlat Karadeniz vedatta var 😀
[silindi] AnayimBenAna_ ay benim annişim de yarın gelip bana bakacak, ben de benimkini iş arkadaşlarıyla yemeğe göndericem 🤣 çok sevindim toparlanmana 💜
[silindi] Aslaninannesi_ bence bu arada Adnan ziyagil de iyi bir insan değildi.. kızı yaşındaki kıza sokuldu falan öğk 🤢 evlenip bir de koca kadınmış gibi davranmasını bekledi….
AnayimBenAna_ [silindi] ah analarımız ah. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Kayınvalidemde yemek yaptı getirdi hep sağolsun. Uzun bir süre pasta görmek istemiyorum 😂