Aslaninannesi_ Kızlar bugüne kadar evlerden Irak olsun dediğimiz , biz erkeklerden bir günden soğumadık dediğimiz dizi ve filmlerdeki en iğrenç erkek karakterleri yazalım hadi 😀
Ysrysfikra Aslaninannesi_ Sandık kokusu (reha) hem aldattı boşandı reha handeyle evlendi hala karasu ya o benim karım diyordu. Bu eski dizilerden değil de sayılıyor mu 😂
Aslaninannesi_ [silindi] Kemal’in yaptı mesude 😀 bide ama aşkım dedin telefonda ona , kelimelere fazla takılmayalım diyen yaprak dökümü Oğuz da var 😀
[silindi] Aslaninannesi_ ayy bir de o itsoyu kemal vardı tabi 🤣🤣 Ali Rıza bey nasıldı? Sürekli bi regl tribi 🤣🤣🤣
AnayimBenAna_ Aslaninannesi_ sadakatsiz volkan 😂 Şerbo fatih😂 Sak vedat 🤦🏼♀️ Unutulmaz harun Bahar tümör
Aslaninannesi_ AnayimBenAna_ ay bide bir dizi vardı seni bizim yatağımızda başka bir kadınla gördüm diyordu oda seni aldattıgımımı düşündün diyordu 😀
Aslaninannesi_ [silindi] evet geçen bir yazı gördüm Ali rıza hayriye ve çocuklarının bir sürü hataları vardı ama suçlu hep ferhundeydi çünkü ferhunde gelindi yazmış 😀