kedili1anne ibcmom Ama kafein ciddi bir tehdit ya Hiç içmeyenler var Bence o kadar incelemek de yanlış ama üç çay bardağı hakkımız gibi Ne dersiniz 😇
ibcmom kedili1anne benim doktorum carpıntı yapmadığı sürece icebilirsin dedi. 2-3 fincan iciyorum bende 😂 kendinizi dinleyin ne iyi gelir ne kötü en iyisini yine kendimiz biliriz
Hanniballl kedili1anne ama ben normaldede 19litrelik damacana taşımam zaten minyonum.. kaldırmaya calıştım 1 sene önce kasığıma bir sızı oturdu daha tövbe ettim Alllahtan hamile degildim kesin duserdi 🙈🙈 rutinden şaşmamak lazım 🤭 yabancılar buzlu suyada giriyor halterde kaldiriyor ama aliskinlar 🫠
kedili1anne Hanniballl Yok ben onlarla yarışamam kesinlikle 45 kiloyum zaten 😇😅 Esirgemekte fayda var genimiz Türk zaten çok sağlam değiliz
Hanniballl kedili1anne Dediğim gibi rutinden şaşmamak lazım.. Haşin olacağım diyede canımı yolda bulmadım bebegimizide gözeticez kendimizide.. 😊
Nur_Erdugan53 kedili1anne sabah 2 bardak öğlen 2 bardak akşam 2 bardak Toplamda 6 bardak çay içiyorum🤭
Nur_Erdugan53 kedili1anne Aslında günlük sabit durmuyor yani meyve suyu değişebiliyorum ya da günde 3 bardak dolu ya da 4 bardak oluyor ya da hiç içmedim oluyor sadece sabahları kahvaltı içiyorum ve Akşam yemeğinden sonra ondan sonra meyvesi falan içiyorum bol bol da Su içiyorum benim bu üçüncü gebeyim Öbür iki gebeliğimde de içiyordum Hatta onlar da daha çok içiyordum çay hiç sıkıntı olmadı Hatta onlarda 10 tane içtim vardı günde Toplamda 10 bardak içiyordum onlardan🤭
kedili1anne Nur_Erdugan53 Nur hanım sizi de içtiğiniz çaydan bile zorbalamış gibi oldum kusuruma bakmayın Bu hamilelik dönemi benim için ilk ya tamamen tecrübesiz olduğum için herşeyi araştırıyorum 😅😅 İçelim afiyetle inşallah Napacağımı şaşırdım da biraz Hanımlar ortalama 3 diyor Bakalım
Tgball kedili1anne doktorum 1 bardak çay , 1 bardak kahve dedi. Kış aylarında insan sıcak bir şeyler içmek istiyor ancak bebeğim için dikkat etmek zorundayım
kedili1anne Tgball Bir sürü gebeyle konuştum Ama bildiğimi okuyup senin dediğin gibi yapacağım bende hehehe Tedbir bizden takdir allahtan Umarım bilim adamı falan doğururum o kadar dikkat ediyorum😅
Handiss kedili1anne merhaba ben beslenme uzmanıyım 8 yıldır. Gebelerle de çalışıyorum şimdi ben de bir gebeyim :) Günde 3-4 çay bardağı içmekte sorun yok. Günde 1 fincan türk kahvesi de okey. Çaya limon atarsanız hatta yediklerinizdeki demiri olumsuz etkilemeyeceğinden daha iyi olur. Tabi ki şeker kullanmayın 🐣 sevgiler
kedili1anne Handiss Yaaa senin de gebeliğin hayırlı olsun tebrik ederim 😇 Burdaki konuşmaları o kadar önemseyerek dikkatli yazıyorum ki Çünkü okuyup uygulayacak binlerce gebe var Beslenme uzmanımızın yorumu en önemli oldu benim için o halde Limon sıkmanın önemini bilmiyordum Çok teşekkür ediyorum Uygulayacağım
Zuhal_Y kahvaltida şekersiz 2 cay brd orta demli , 2 limonlu cay fazla degil sanirim . Pzt esi ta demir degerimin sonuclari umarim dusuk cikmaz tamamen birkamadim 1 fincanda gun ortasi türk kahvesi faworim😉
aycatutall6121 kedili1anne 3-4 bardak içtim ama bardaklarım küçük 🥹 doktorum da biliyor birşey olmaz dedi
Pinarkorkmazer kedili1anne istediğim kadar içiyorum canım ne kadar isterse bazen altı yedi bardağı da geçer bazen iki bardakla kalır
kedili1anne Pinarkorkmazer Kahvaltıyla birlikte değilse çok güzell Demir emilimini engellemesin yeter 😇
Nur_Erdugan53 kedili1anne kızı Vallahi eskilerin neredeyse 20 bardak çay içtiklerini görüyorum akşama kadar çaydanlık onların önündeydi hamileyken gayet de çocuklar sağlıklı geliyordu ama bilmiyorum Artık yeni nesiliz işte her şeyi araştırıyoruz o kadar çok takmıyorum bence canı isteyen içer istemeyen içmez Bence diye düşünüyorum Ama bu hamileliğim de çok Türk kahvesi içiyorum Yani günde neredeyse bir fincan tüketiyorum sıkıntı yok ya çok da takma😅☕🫖 çay iç balım
Tgball kedili1anne 😄😄😄 Evet bu kadar dikkat ettiğimizi duyan kim bilir neler diyordur bizim için. 🤭Olsun geçici bir süre ve bebeklerimiz için değer 🫶