TKumsall kedili1anne ben ikisinde de yaşamadım gerilik hep önden gitti bebeklerim oğlum da önden gidiyordu 32ye doğru kendi haftasındaydi kızımda genelde bir iki hafta önde gitti şimdi gün olarak önde yine
kedili1anne kindacute Ne kadar can çekse de insana irade verilmiş Her canım çektiğini yememeye çalışıyorum dediğin gibi Alışmışız kahvaltıyı çay ile yapmaya Dediğin gibi kahvaltıyla yapmamak benim için doğru olacak :) teşekkür ederim yanıtın için
Minikfasulyem_1 kedili1anne kim bilir bizim annelerimiz nasıl besleniyordu 😂 bizim kadar eminim kasıntı değillerdi bizler çok pinpiriğiz 😂
kedili1anne Minikfasulyem_1 bende hiç sanmıyorum Onların döneminde yedikleri de iyi besinlerdi Şimdi meyvede bile ziraat ilaçları var
Vlog1345 1 fincan kafeinsiz kahve, akşamları da açık olmak şartıyla 2 bardak çay içiyorum çayıma limon da atıyorum
gulkilickiyar Doguma 20 gun kaldı hiçte kendimi kasmadım canım ıstemedı az içtim canım istedi demligin dibini getirdim bebişte bnde gayet iyiyiz 😂
kedili1anne gulkilickiyar Ohhh yarasın inşallah Ay çok az kalmış heyecanlısındır şimdi Maşallah ya Bana daha 200 dem fazla var 😅