Gulcan355 Kızlar ben 7+3 çok şükür kalbi atışını duydum doktor 1 ay sonra gel dedi, fakat bazı insanlar diyor ki bebegin kalbi bazen duruyor bilmem ne kötü düşüncelere getiriyorlar , yansıyan var mı , böyle bir şey varsa nereden his ediyorsunuz
Seherkarakoc Gulcan355 etraftaki kötu düşünceleri çekmeyin üstünüze. Ben etraftan değil ama kendi vesvelerimden çok cektim. İlk gittigimde bı kalp atışını duysam dedim duydum, ilk 3 ayı bı atlatsam dedim atlattım öyle böyle diye diye şuan 30 haftaligiz hayırlısıyla doğumum kolay geçse diye dua ediyorum şimdide. Annelik hiç bitmeyen bı seruvenmis daha karnındayken anladim bunu. Doğduktan sonra da bı kırkı çıksa, bı emeklese diye devam edecek sanirim ☺️
hamcokelek33 Gulcan355 ay bana da neler neler dediler ilk trimesterım inanılmaz stresli geçti allahını seversen hiç takma olacakla öleceğe çare yok. İlk trimester zaten adapte olma aşaması olduğu için zor geçiyor bide milletle uğraşıyoruz. Sakın takma hatta benden sana tavsiye kimseyle görüşme , ben herkesle arama mesafe koydum özellikle komşularla. Çok mutluyum
Gunellka Gulcan355 Gulcan355 Vallahi boyle bi post paylasmak istiyordum sen yazmissin , ya su forumu okuyorum kalbi durdu dis gebelik bilmem ne , ben bikeresinde kimyasal oldum dustu( simdi ikinci kez daha yeniyim betam 107 sonra 293 boyle bir irelileme var doktor iyi dedi 10 gun sonra gel ultrasonda bakalim dedi amma ben ya kese gorunmez ya kalp sesi duyulmaz, ya simdi regl olucam sanki bisey icimi bastiriyor dusecek gibi aptal hislere kapiliyorum (((
seyma0661 Gulcan355 bu risk her zaman var doğumda bile ölü doğum olabiliyor onun için bu tarz şeyleri kafanıza takmayın o çocuğun bu dünyada yiyecek rızkı varsa bir şekilde dünyaya gelecek kötü hikayeler vs okumayın etkilenmeyin
Azraa33 Anlayamazsınız ama içinizi ferah tutun verecek rabbim verir siz önleminizi alım taktir allahtan
Gulcan355 Azraa33 doğru diyorsun ama bazen kötü vesveseler geliyor böyle kötü şeyler duyunca , verende Rabbim alanda o haklısın bolca dua etmek lazim
gokce-17 ay o düşünceler ben de çok vardı kabuslar filan da görüyordum çok şükür şuan 36+1 haftalığız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin kimseyi dinleme bol bol dinlenmeye bak ağır şeyler kaldırma yüksek yerlere uzanma 🥰🥰
Ddm28 Kendinizi hiçbir zaman kötü hikayelere adapte etmeyin hatta biri böyle bişey anlatırsa açıkça psikolojinizin etkilendiğini anlatmamasını söyleyin şu anda ikinci çocuğuma 32 haftalık gebeyim ilk çocuğum geçen yıl 28+3de doğdu hem doğumda sorunlar yaşadım hem doğum sonrası kuvöz yolu beklerken ama her hamilelik ve her hikaye birbirinden farklı oluyor siz güzel düşünün mis kokulunuza kavuşacağınız günleri düşünüp pozitif kalmaya gayret gösterin gerisi Allahtan ☺️🌸
Glcn2024 Üçüncü gebeliğim ilkini 8,5 aylıkken kaybettim ama hiç bir zaman öyle şeyler düşünmedim ne alaka neden düşüneyim ki başına gelmeden kötü şey düşünmek gereksiz ve yıpratıcı bol bol dua et sağlıkla da doğuralım hayırla afiyetle de büyütelim inşallah 🙏
Gulcan355 Glcn2024 Amin insallah haklısın sende ben bir düşük yaptım 7 buçuk haftalıkken böyle şeyler duyunca insan kötüyü düşünüyor
Ddm28 Gulcan355 hiç kendinizi strese sokmayın bir yandan hiç geçmeyecekmiş geliyor zaman ama sonra bir bakıyoruz ki gelmiş bile yolun sonu tadını çıkarın bugünlerin herkesin tecrübesi kendine keşke hayatta acı şeyler yaşamasak hiçbir anne evladı ile sınanmasa ama ne yazık ki yaşanıyor herkesin imtihanı kendine olumsuz şeyler düşünmeyin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸🙏
Gulcan355 hamcokelek33 haklısın ya normalde takmıyordum işte böyle şeyler duydum moralim bozuldu resmen. Birde bir düsügüm olduğu için ondan korkuyorum bazen bunları duyunca
hamcokelek33 Gulcan355 başınız sağolsun🩷 inşallah bebeğiniz sağlıkla zamanında gelsin 💖 hiçbir şey olmaz allahın izniyle. Şimdilik gebeliğe adapte olmaya çalışın ve tadını çıkarın, ikinci trimester psikolojik olarak da çok rahatlayacaksınız
Gulcan355 Gunellka hiç düşünme 10 sonra git Allah nasip ederse keseyi de kalb atisinida duyarsın ben bunları yaşadıktan sonra söylediler ondan terdigin oldum korkma sakın 🥰
Gulcan355 hamcokelek33 haklısın hayairlisiyla az kaldı 1 Trimester bir bitse rahatlayacağım hayırlısıyla desteğine için çok teşekkür ediyorum bir birimize dua ederim hamilelerin duası kabul olurmuş 🙈❤️🥰
Gunellka Gulcan355 insaallah hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi . kac haftasinda duydunuz kalp atisi ve keseyi